Şimdi Ara

Bu dil nasıl yapılıyor yav? (dalga geçicek gelmesin.) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her neyse başka öneri?
  • Çok konuşup boş konuşmaktansa az ve öz konuş dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

Çok konuşup boş konuşmaktansa az ve öz konuş dostum.

güzel laf da benim asıl sorum galiba şu :D :
    Ağzı laf yapıyorlar'dan olmak için napmalıyım :D ?
  • Esprili olmayı nasıl anlıyorsun bilemem ama bence espritüel olman sana artı kazandırmayacaktır her zaman. Bazen dalga konusu bile olursun, ciddileşmek istediğin vakitse seni ciddiye almazlar. Ciddi ol da demiyorum ama illa espritüel olmak bence biraz beraberinde sorumluluk getirecektir. Milletin ağzında sakız olmaktansa, susup kendini gerçek anlamda kültürel bakımdan nasıl geliştiririm diye düşünmelisin. Ha bunlar da nasıl olur dersen eğer, tabii ki de bol bol okuyarak, gündemi internetten bile olsa en azından takip ederek, yeni şeyler öğrenmek için kendini yeni şeyler öğrenen kişilerin arasına atmak seni olması gereken amacına ulaştıracaktır.
  • önce muhabbeti dinle , sonra da nasıl espiri patlatırım diye zaman kolla herkes sustuğunda yapıştır . sonra yarattığın eserle gurur duy ancak risk alma gülüceklerinden eminsen yap yoksa riskliyse hiç yapmamanı tavsiye ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narthyard

Esprili olmayı nasıl anlıyorsun bilemem ama bence espritüel olman sana artı kazandırmayacaktır her zaman. Bazen dalga konusu bile olursun, ciddileşmek istediğin vakitse seni ciddiye almazlar. Ciddi ol da demiyorum ama illa espritüel olmak bence biraz beraberinde sorumluluk getirecektir. Milletin ağzında sakız olmaktansa, susup kendini gerçek anlamda kültürel bakımdan nasıl geliştiririm diye düşünmelisin. Ha bunlar da nasıl olur dersen eğer, tabii ki de bol bol okuyarak, gündemi internetten bile olsa en azından takip ederek, yeni şeyler öğrenmek için kendini yeni şeyler öğrenen kişilerin arasına atmak seni olması gereken amacına ulaştıracaktır.

oo hocam bilgisayar mühendisiymişiz :)
    neyse ben de onu planlıyorum da bilgisayar biraz beni asosyalleştirdiğini hissediyorum gibi. Gidip Note 2 alayım diyorum sonra bilgisayar alim hem para kazanırım hem sitelerimi açarım vs. diyorum ne yapıcağım bilmiyorum :(.
    Bu arada bana program önerebilecek var mı ? (fitness programı/zayıflamak için)
    ve 9 yıldır özel kolejdeyim . Burs ile işte. Herkesin davranışı/düşüüncesi afedersiniz salakça geliyor. Mantıksız geliyor şamata için yaptıklarını düşünüyorum. Gözüm herkesi abaza olarak görüyor. :S.
    Başka ne yapmalıyım ?

• Konu başlığını görünce yemek olan dil sandım bir anda girip bizim evde süper yapılır offf canımı çektirdiniz yazacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

önce muhabbeti dinle , sonra da nasıl espiri patlatırım diye zaman kolla herkes sustuğunda yapıştır . sonra yarattığın eserle gurur duy ancak risk alma gülüceklerinden eminsen yap yoksa riskliyse hiç yapmamanı tavsiye ederim .

Hocam işte arada geliyor :(. Genellikle iğrençler oluyor onlar da inci yüzünden :(.
    Mesela:
    +Yeni başlık atın ünlü düşmesine geçiyoruz.
    -Hocam bişi sorsam?
    +Evet?
    -Murat Boz yere düşse nolur?
    ...
    -Ünlü düşmesi !!!
    gibiler hep :S.
  • O daha değişmez sana diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bimegirenadam

quote:

önce muhabbeti dinle , sonra da nasıl espiri patlatırım diye zaman kolla herkes sustuğunda yapıştır . sonra yarattığın eserle gurur duy ancak risk alma gülüceklerinden eminsen yap yoksa riskliyse hiç yapmamanı tavsiye ederim .

Hocam işte arada geliyor :(. Genellikle iğrençler oluyor onlar da inci yüzünden :(.
    Mesela:
    -Hocam bişi sorsam?
    +Evet?
    ...
    -Ünlü düşmesi !!!

hocam inciyi derhal birak. Eger boyle espiriler yapicaksanda hic yapma. Eger agzinin laf yapmasini istiyosan gundemi takip et karikatur oku ama daha cok insanin icinde olmali bu ozelik. Kafanda bitiriceksin bu olayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olmaz olmaz diyeceğine öneri söyleyiniz öneri !
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Dil deyince dili ortadan ikiye yarıyorlarda çatal dil oluyor ya onu diyorsun sandım.

Aynen bende öyle düşündüm. Hatta konuya girmeden göreceğim ss veya videoya karşılık hazırlık bile yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sigva

quote:

quote:

Mesela:
    -Hocam bişi sorsam?
    +Evet?
    ...
    -Ünlü düşmesi !!!

hocam inciyi derhal birak. Eger boyle espiriler yapicaksanda hic yapma. Eger agzinin laf yapmasini istiyosan gundemi takip et karikatur oku ama daha cok insanin icinde olmali bu ozelik. Kafanda bitiriceksin bu olayi

haklısın hocam.
    Bi baktım facebook hesabıma 580 beğenilen sayfalarımın yaklaşık 300 -vardır heralde- incidir rahat. Yeni hesap açmayı bile planlıyorum . Başka öneri?

• Kızlarla konuşurken eğer aklına konu gelmezse kendi bi anınmış gibi csb de sallayabilirsin. Ama zebanisiz ve zindansız olsun

• quote:

Kızlarla konuşurken eğer aklına konu gelmezse kendi bi anınmış gibi csb de sallayabilirsin. Ama zebanisiz ve zindansız olsun

bu csb ne ?
    başka önerisi olan yok mu?
  • Çevremde ne kadar konuşkan adam varsa alayı boş konuşuyor. Sende saçmala ağzın laf yapar.
  • Csb=cool story bro. Forumdaki uydurma hikayeler filan var ya onlar. Onları biraz daha kendine uyarlayarak karşındaki kişiye sunabilirsin

• quote:

Csb=cool story bro. Forumdaki uydurma hikayeler filan var ya onlar. Onları biraz daha kendine uyarlayarak karşındaki kişiye sunabilirsin

:D 1-2 link atar mısın ?
  • espri yapıcam diye uğraşma zaten içten gelir espri sen kendin olmaya bak kendini geliştir kimse gibi olmaya çalışma lise ergen dolu olduğu için sen kendini olgunlaştırmaya bak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

teşekkürler arkadaşlar.
    ben şu incici anlayişindan da çikmak istiyorum.
    başka fikri olan var mi?

İnciye gülüyor olman bile durumunun vehametini gösteriyor bence de bırak. Zeka yaşın gözle görülür ölçüde artacaktır hiçbirşey yapmasan bile.

kesinlikle oyle yapıcagim.
    belki eksi uludag takilirim.
    baska oneri?

inci onlardan daha komik, ekşi ve diğer sözlükler ciddidir. komiklik yapılamaz orada.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.