Şimdi Ara

Bu dil nasıl yapılıyor yav? (dalga geçicek gelmesin.) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefondan giriyorum telefon da link kopyalamıyo. Arama motoruna csb yaz bulursun bi kaç tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

quote:

Orijinalden alıntı: bimegirenadam

quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

quote:

teşekkürler arkadaşlar.
    ben şu incici anlayişindan da çikmak istiyorum.
    başka fikri olan var mi?

İnciye gülüyor olman bile durumunun vehametini gösteriyor bence de bırak. Zeka yaşın gözle görülür ölçüde artacaktır hiçbirşey yapmasan bile.

kesinlikle oyle yapıcagim.
    belki eksi uludag takilirim.
    baska oneri?

inci onlardan daha komik, ekşi ve diğer sözlükler ciddidir. komiklik yapılamaz orada.

evet ama ne bilim . İnci sadece sanalda rabet görüyor .

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler arkadaşlar.
    başka fikri olan var mi?

İnciye gülüyor olman bile durumunun vehametini gösteriyor bence de bırak. Zeka yaşın gözle görülür ölçüde artacaktır hiçbirşey yapmasan bile.

baska oneri?

inci onlardan daha komik, ekşi ve diğer sözlükler ciddidir. komiklik yapılamaz orada.

evet ama ne bilim . İnci sadece sanalda rabet görüyor .

inci iyi demedim zaten bu aralar çok saçmaladı çoluk çocuğun dolmasıyla. ben de eskiden takılırdım incide ama bu aralar girmiyorum. ekşideki entryleri falan okuyorum bazen. ama incideki kadar güldürmüyor tabiki de.

• Sana çok ciddi bir tavsiyede bulunayım mı kardeşim

YABANCI KOMEDİ DİZİSİ İZLE. Kesinlikle ama kesinlikle işe yarıyor ben uzun süre onları izledim ve hem kızlarla konuşurken hem de bi topluluk içnde çok rahat bi şekilde konuşuyorum espri yapıyorum. Muhabbette detayları görüp farkımı belli ediyorum bi dene derim
  • quote:

merhaba arkadaşlar. hemen konuya gireyim. lisedeyim. ve benim ağzımin pek laf yaptigi sayilmaz. ben bu engeli aşmam lazım,nasıl aşarım.
    ve şu espri anlayışi. butun kizlarin derdi. ben incide takilmaktayim. ama şu ergen olanlardan degl. normal olarak espri anlayişim degismeli. nasil degistiririm? mesela sunu oku,şuralarda takil,su sozluge gir vs. vs.

ya espirinin yanı sıra espiriyi nasıl yaptığında önemlidir bir arkadaş espiri yapar herkes güler aynı espiriyi başka ortamda ben yapıyorum millet öküz gibi suratıma bakıyor dövesim geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

İnternetteki espirileri ex geç bak mesela geçen sınıfta bir espiri yaptım herkes yarıldı.

Hoca:Susun bi ders anlatıcam.
    Ben:Susadıysak su içelim o zaman hocam.

Es olmasın o

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airnavy

önce muhabbeti dinle , sonra da nasıl espiri patlatırım diye zaman kolla herkes sustuğunda yapıştır . sonra yarattığın eserle gurur duy ancak risk alma gülüceklerinden eminsen yap yoksa riskliyse hiç yapmamanı tavsiye ederim .

Hocam işte arada geliyor :(. Genellikle iğrençler oluyor onlar da inci yüzünden :(.
    Mesela:
    +Yeni başlık atın ünlü düşmesine geçiyoruz.
    -Hocam bişi sorsam?
    +Evet?
    -Murat Boz yere düşse nolur?
    ...
    -Ünlü düşmesi !!!
    gibiler hep :S.

bizim bu ortamlar da böyle espiri yaparsan , çocuk deyip dışlarlar . Allah aşkına çok çocukça espiriler , ha dersen ki ergenlere espiri yapıyorum devam et ancak böyle şeyleri yaptın mı insanların düşüncesi şudur ; milleti güldürmek için maymunluk yapıyor''. daha olgunca espiriler yap. bi aralar cümlenin içinde yapmak veya dalga vs. şeyler geçince hemen salakça espiriler yapanlar vardı , insan 2 kelime konuşamıyordu sende onlardan olma... olgunca şeylere bak . güldüreyim diye zorlama , sonra rezil olursun.

• katılıyorum. baska?

• başşşka ???
  • Espiri yapabilmek için hızlı düşünen ve muhabbetin ötesini görebilmen gerekli. Bide tanıdığın kişiler yanında daha iyi espiri yaparsın haliyle. Çünkü tepkilerini , düşüncelerini bilirsin. Kısaca her türlü analiz yeteneğine giriyo olay..
  • Hazır cevap ve esprili olmak doğuştan gelen bir özelliktir bence. Bu yönde kendini geliştirebilirsin , bunun için mizah dergilerini ama özellikle kısa karikatürleri okumalısın ayrıca aklında her azaman 3 komik fıkra olsun her ortamda işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumenu -- 28 Şubat 2013; 2:50:35 >
  • kitap oku eline ne geçerse ve bolca karikatür
  • quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler arkadaşlar.
    başka fikri olan var mi?

baska oneri?

Ne zamandir insanlar kendilerine geleneklerine kufredilmesini yerilmesini komik buluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Neutras

Sana tek tavsiye vermek istiyorum hayatını başkalarına göre yaşamaktan vazgeç.

Bu tavsiyeye uy derim. Kız yapacağım dilim olsun, söyle olayım böyle olayım. Bırak yalnız kal ama sen ol. Değiştirme kendini istesende değişmez zaten bir yerde açık verirsin.

Bir şekilde sevgili olacak zaten
  • Böyle kasmayla espiri yapılmaz. O anlık gelir sen orda iyi espiriyi ya yaparsın yada yapamazsın. Sürekli insanları güldürmen gerekmiyor. Az konuş öz konuş.

Neutras ' ın dediğinede katılıyorum. Hayatını başkalarına göre yönlendirme.
  • inci sözlüğü takip etmeyi bırak öncelikle. oranın esprisi 3 yıl önce bitti. çevrende herkesçe komik olan biri varsa onun davranışlarını incele. çok konuşma. bir de her lafa verecek bir cevabın olsun. her ortama uyum sağlamayı bil.

espri doğuştan gelen bir durum maalesef. yine de genel kültürünü ve gözlem kuvvetini arttırırsan insanların hiç bilinmeyen taraflarını keşfedip onun üzerinden ilerleyebilirsin. tabi karşındakini kırmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler arkadaşlar.
    başka fikri olan var mi?

baska oneri?

Ne zamandir insanlar kendilerine geleneklerine kufredilmesini yerilmesini komik buluyor?

fazla uzun zaman olmadı
    küfürü kaldıramayanın incide işi yok zaten, komikliğine bir şey diyemezsin. bana inci caps gibi yerlerden paylaşılan herhangi bir resme gülmediğini ya da güllmeyeceğini söyleyemezsin. incinin ismi çıkmış küfür ediliyor diye başka hiçbir şey yokmuş gibi davranılıyor. ki zaten şuanda çok iyi olduğu söylenemez ama geçmişini görmezden gelemeyiz.
    bir şey hakkında önyargılı davranma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 28 Şubat 2013; 19:07:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler arkadaşlar.
    başka fikri olan var mi?

baska oneri?

fazla uzun zaman olmadı
    küfürü kaldıramayanın incide işi yok zaten, komikliğine bir şey diyemezsin. bana inci caps gibi yerlerden paylaşılan herhangi bir resme gülmediğini ya da güllmeyeceğini söyleyemezsin. incinin ismi çıkmış küfür ediliyor diye başka hiçbir şey yokmuş gibi davranılıyor. ki zaten şuanda çok iyi olduğu söylenemez ama geçmişini görmezden gelemeyiz.
    bir şey hakkında önyargılı davranma.

İnsan buyudukce gulme esigi biraz degisiyor belkide o yuzden bana komik gelmiyor sende haklisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Espri yapmak zeka işi aslında biraz.Bu arada "başkalarına göre yaşamaktan vazgeç" lafını pek dinleme . etrafında duran kimse kendisi değildir çünkü . çevrende "p.ç" diye bilinen ağzı laf yapan arkadaşlarınla takıl biraz geliştirirsin kendini.
  • Dostum sen espri anlayışını değiştirmek zorunda değilsin !
    Kafa dengi birini bul yeter
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.