Şimdi Ara

Bu direksiyon ile oynanır mı sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 14 yaşındayım anlayacağınız üzere çalışmıyorum ve para kazanmıyorum. Ailemden de geçinmek istemiyorum. Biliyorum, istesem alırlar fakat önemli olan benim almam. Web-Design ve T-shirt Design ile para kazanıyorum, şu anda 150 liralık bir bütçem var. Driving Force GT alamıyorum maalesef. Her yerde 300 lira ortalama fiyat.
    Bu ürün aynı DFGT gibi oynatır mı sizce?
    TIKLA

• linkteki direksiyonu inceledim biraz ama kesinlikle bir olmaz çünkü bu direksiyonda force feedback yok yani o yolu ,çakılları,tümsekler vs.. hissetmenizi sağlayan mekanizma öbür direksiyonda yok ve bu direksiyon çok küçük ebatlarda dfgt daha büyük tavsiyem dfgt den aşağısını almaman olur paran boşa gitmesin.
  • taha_kilic T kullanıcısına yanıt
    Bu cevap bana yeterli. Teşekkür ederim hocam :)
  • Şu an çok pahalı Hayatımda hiç kullanamadım bir heves var içimde ama.. Olmuyor maalesef..
  • Ben şans eseri gold bilgisayarın günlük bir kampanyasını yakalayıp 99 tl'ye almıştım. 2 yıl kullandıktan sonra yanlış hatırlamıyorsam 120-130 tl gibi bir rakama satmıştım. Arkadaşım belki bütçene göre temiz bir 2.el bulabilirsin. Benim sattığım dfgt gerek kozmetik gerekse işlevsel olarak gayet iyi durumdaydı. Hatta forumdan bir arkadaşa sattım zaten. G27 almasaydım, hayatta satmazdım.
  • jack_sparrow_82 J kullanıcısına yanıt
    Bende neden o şans yok ha neden
    2. el için bakıyorum, istanbul'da, garantisi olan ve maximum 200 liralık bir DFGT bulamıyorum maalesef..
  • Kac derece donuyor 180 mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartageo1

Kac derece donuyor 180 mi

900 derece direksiyon açısı ;
    Direksiyonu sağ ve sol kilitlenme noktaları arasında 2,5 tur döndürebilirsiniz; tıpkı çoğu gerçek arabada olduğu gibi.
  • 100 lira daha koy sana açılmış kutu sıfır Driving Force GT satayım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.