şu anda lvl 40 shadow gidicem 80 e kadar şöyle bir talent yarattım sizce nasıl?fikirlerinize ihtiyacım var
Valla ne PVE için olmuş ne de PVP için olmuş. En basitinden PVE için yaptıysan, discipline de intelligence ve shield vermene hiç gerek yoktu. PVP için yaptıysanda silence almamışsın ama horror var. Düzeltirdimde şu an iş yerinden giremiyorum böyle sitelere. Akşama kadar kimse el atmazsa düzeltiriz.
tamam çok sağolben pve için yaptım olmadı o horror u sileyim gerçekten banada pvp için gibi geldi tereddütlü verdim ona hatta o yüzden ondan alayım shadow weaving e vereyim int ve shield ı acil durumlar için aldım fenamı?
Level kasıyorsun su anda aslında tam olarak pve talent gıtmemen lazım neden dersen olabılıcek world pvp lerde kendını rahat koruyabılmen saldırabılmen ıcın ama dıyorsankı oynadıgım server pvp server degıl ozaman kımse senı ellesmıcegı ıcın ya mob kesıceksın ya da dungeon atıcaksın.
Onerım su yonde olabılır.Sebeplerıne gelınce mobları oldurdugunde mana reg saglamıs olur,cast ederken mana kazanmıs olur,kendını heallemıs olur,bu lvl lerde hıt ın yerlerde olacagı ıcın mıss leme oranını kısmı olarak dusurmus olur ve tum bunları yaparkende dps yapmıs olursun yok pvp serverında oynuyorum her an bır saldırıya ugrayabılırım gorev fılan yaparken dıyorsan ozaman fearın suresını kısalt psychic horror ve silence acman senın yararına olucaktır.
hepinize çok teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz dogrultusunda dogru düzgün bitane yaptım artık:)