Şimdi Ara

Nasıl bir sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Intel Core 2 Quad 2.4 q6600 işlemci
    4 GB Dual Kit DDR2 1066MHZ Kingston Hyperx
    Sapphire 512 mb HD 4870 ekran kartı
    500 GB Seagate 32 mb Cache
    samsung 22x DVD RW
    Samsung T240 24" LCD Monitör
    Cooler Master RC 690 460 WATT KASA

arkadaşlar yukarıdaki sistemi almayı planlıyorum.yorumlarınız ve tavsiyeleriniz nedir?

• sapphire 4870'ler sorunlu olabiliyor. başka bir marka 4870 bakmanızı öneririm.
  • Ekran kartını bu saatten sonra her yer özel soğutuculu model dolmuş iken standart model almak olmaz.Ekran kartını özel soğutuculu seçin.Benim önerim Palit'in Sonic modeli.Sistem eğer oyun içinde işlemci E8500 olmalı.Bu arada kasa da bulunan 460w'lık psunun yetip yetmiyeceği konusunda şüpheliyim.En az bir 500w olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lawagolem

Ekran kartını bu saatten sonra her yer özel soğutuculu model dolmuş iken standart model almak olmaz.Ekran kartını özel soğutuculu seçin.Benim önerim Palit'in Sonic modeli.Sistem eğer oyun içinde işlemci E8500 olmalı.Bu arada kasa da bulunan 460w'lık psunun yetip yetmiyeceği konusunda şüpheliyim.En az bir 500w olmalı

pAlit sonic modeli 4870 modelinde de var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: niger21

quote:

Ekran kartını bu saatten sonra her yer özel soğutuculu model dolmuş iken standart model almak olmaz.Ekran kartını özel soğutuculu seçin.Benim önerim Palit'in Sonic modeli.Sistem eğer oyun içinde işlemci E8500 olmalı.Bu arada kasa da bulunan 460w'lık psunun yetip yetmiyeceği konusunda şüpheliyim.En az bir 500w olmalı

pAlit sonic modeli 4870 modelinde de var mı

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3840

• quote:

o zmn ekran kartını palit sonic modeliyle kasayıda aynı modelin 600 wattlığı var onla değiştirsem daha iyi olur.bilgisayarı oyun için alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakmania58

quote:

o zmn ekran kartını palit sonic modeliyle kasayıda aynı modelin 600 wattlığı var onla değiştirsem daha iyi olur.bilgisayarı oyun için alıcam

Evet, bu iki değişiklik de tam yerinde değişiklikler olacaktır.Bütçenizi aşıyorsa ramleri 800mhz yapabilirsiniz ki yapmalısınız çünkü aralarında pek bir fark yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.