Şimdi Ara

bu domaine ne sitesi gider ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar itiraf kurucaktım ama tasarımdan fazla anlamadığım ıcın parasıyla yaptırmak ıstedım kımse yardımcı olmadı neyse

www.afedersin.com adresine nasıl bir site gider ?

• Valla itiraf.com tersine insanların özür dileklerini yazabilecegi bir site gider
  • demet akalınla alakalı bi site yap bence...
  • demet akalın bu sene cıkardı bu şarkıyı hadi kurduk seneye ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KamiLOwen

Valla itiraf.com tersine insanların özür dileklerini yazabilecegi bir site gider

+1907 katılıyorum... Özür dilekleri süper olur..
  • Ben Şöyle Düşünmüştüm işte örneğin küçükken senden bişiler çalmıştık bakkal amca AFEDERSİN gibi sonunda hep afedersin tarzı şeyler. aklımda bir proje daha var ama tasarımdan anlamadığım için bilmiyorum. parasıyla yapacak varmı dedik o bile çıkmadı demkki doymuşuz artık web tasarıma eskiden bana yardım edermisiniz dediklerinde tamam hemen yapıyım 50 ytl diolardı
  • @afedersin hangi proje??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Afedersin

Ben Şöyle Düşünmüştüm işte örneğin küçükken senden bişiler çalmıştık bakkal amca AFEDERSİN gibi sonunda hep afedersin tarzı şeyler. aklımda bir proje daha var ama tasarımdan anlamadığım için bilmiyorum. parasıyla yapacak varmı dedik o bile çıkmadı demkki doymuşuz artık web tasarıma eskiden bana yardım edermisiniz dediklerinde tamam hemen yapıyım 50 ytl diolardı

Ya her sey zamanla yavaş yavaş sönüyor. Mesela bu DH nin dili olsada konuşsa :P yada arşivlere girin bakın buradan ne ustalar geldi geçti ama gelipte kalıcı olamadılar, sebebi ise saçma sapan topicler. Ben bile takılamıyorum buraya çoluk çocuk bıktırdı artık. Ancak arada bir bir arkadaşım DH forumdaki konuyu link ederse tıklayıp 3-5 konuya yazıyorum. Neyse yahu içimi döktüm puhahha

• quote:

Orjinalden alıntı: aspci

@afedersin hangi proje??

pm Den msn yazıyorum ordan görüşelim mi ?
  • ekledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.