Şimdi Ara

Bu dosya, bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
29.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

klasöre ve c yada d'ye çift tıkladığım zaman
    Bu dosya, bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil.
    hatası veriyor. Bütün yazılanları denedim fakat hiçbiri çözüm olmadı :S kaspersky 2011 var tarattım bir şey çıkmadı. Farklı bir çözüm yolu bilen var mı?

• ikisini de daha önceden denedim ama olmuyor :S
  • Aynı sorun bende de var. Sistem geri yükleme ile daha önceki bir zamana dönünce kayboluyor. Ancak Windows 7 güncellemeleri kb2454826 ve SP1 yükleyince tekrar ortaya çıktı. Yukarıdaki yolların hepsini bende denedim ama çözülmedi. Acaba başka bir çözüm yolu buldunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnozkan

Aynı sorun bende de var. Sistem geri yükleme ile daha önceki bir zamana dönünce kayboluyor. Ancak Windows 7 güncellemeleri kb2454826 ve SP1 yükleyince tekrar ortaya çıktı. Yukarıdaki yolların hepsini bende denedim ama çözülmedi. Acaba başka bir çözüm yolu buldunuz mu?

benim dünden beri denemediğim yol kalmamıştı... birsürü site gezdim hiçbiri işe yaramadı .
    klasör açma eyleminin registry ayarları ile alakalı olduğunu düşündüm ve '' advanced registry optimizer '' ile bilgisayarı tarattım.. 2 dakika SonRa 780 tane registry hatası buldu.. fix all eror dedim ve mutlu son :)

explorer 9 yükledikten sonra bu sonra oldu.. setupu aldığım site virüs koymuş olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 12 Temmuz 2012; 10:45:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.