Arkadaşlar yeni yeni php öğreniyorum ve bir e-posta gönderme scriptti yaptım ama hata veriyor bu e-posta scripttim ; http://captanmeto.ca.funpic.org/eposta.html Bilgileri yazıp gönder dedikten sonra hata veriyor. bunlarda php kodları
<?php if ( (!isset($hedef_adres)) or ($gelen_adres==**) ) echo "Lütfen e-postanizin gönderilecegi adresi yaziniz.<br>";. exit(); } if ( (!isset($mesaj)) or ($mesaj==**) ) { echo "Lütfen e-postanizin mesajini giriniz.<br>";. exit(); } $baslik = "From: $isim <$gelen_adres>\n"; if (!@mail($hedef_adres, $Konu, $mesaj, $baslik) ) { echo "Su an sistemizde bi problem bulunmakta.<br>";. "lütfen daga sonra tekrar deneyin.<br>";. exit(); } echo "Mesajiniz Basari ile ilerildi.<br>";. "Scripttimi kullandiginiz için tesekkür ederim."; ?>
en son Mesajınız Basari ile ilerildi yazıyor, onu t yapabilirsin :) kodlama bilmediğimden görünümsel hatayı söyleyebildim...
ama mantıken şöyle duruyor, gönderildi mi gönderilemedimi bunu ayırt edecek bi parametre olması gerekiyor "olabilir"...
bende mesajınız başarı ile iletildi yazmıyor halla halla...
sanırım sana yazılım bölümünde bi yanıt vermiştim tekrar vereyim php ye ilk başladığımda bende localde denedim göndermedi sonra freehost a attım yine göndermedi çünkü genelde mail server olmaz. o yüzden mail server olan bi yere upload edip dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme