Şimdi Ara

Bu Ekran Kartı bu kasaya uyarmı resimli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarhttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=6052#kf bu ekran kartını almak istiyorum ama bazı sorularım var elimde h 55 P31 anakart var ve thermaltake armor mx kasa var ve bu anakartta hd 5750 ekran kartı takılı ekran kartı kasada ramlere çok yakın vaziyette en büyük sorunum ramlere değermi kasaya sığarmı
    anakartım b
    Şu anki mevcut durumda bu konularda tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yardımcı olan olursa sevinirim elbet bu konularda tecrübeli arkadaşlar vardır başka resim atmamı isterlersede atarım yarın almayı düşünüyorum bu kartı

• Alacağın kart 19.1 cm. 20 cm diyelim. Kasada ekran kartının geldiği yeri ölç. 20 cm den fazlaysa sığar. Diğer yerleri düşünmene gerek yok. Ramden falan sıkıntı çıkmaz.
  • Ya mezurayla ölçtüm 26 cm falan var kasanın içinde boyut ama işte hani diyorum bu ekran kartının arkası kalınsa ramlerden dolayı takılmasında problem olurmu diye

• Anakartin ona uygun yapılmış olmasi lazım fotoğraf karanlık çıkmış ama ekran kartını yerinden çıkartıp aynı hizada aşağı doğru tutun anlasilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Bu Ekran Kartı bu kasaya uyarmı resimli ?

Bir rwsim daha attım sanırım bunda daha iyi anlaşılıyor

• Muhtemelen değmez arası çok kıtsa ekran kartını söküp Rami çıkartıp takabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERAL006 -- 22 Ocak 2017; 17:36:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım olur ya yoksa daha ufak olan versiyonu var tek fanlı onumu alsam kararsız kaldım

• Arkadaşlar başka fikri olan yokmu

• Öncelik ile işlemciniz nedir acaba? 1156 soket anakrtınız. En fazla i7 1.nesil bir işlemciniz olsa yine de Gtx 1050Ti tavsiye etmem yer yer darboğazlar kaçınılmaz olacaktır.

• Core i5 750 ama internette baktım o işlemciyle daha güçlü ekran kartları nı çalıştırıyorlar

• Yokmu fikri olan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.