Şimdi Ara

bu ekran kartı ile 19' LCD kullanılır mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 19" LCD almak istiyorum para biriktiricem 3-4 ay sonra alırım muhtemelen ancak .. bişi kafama takıldı üst konuyu okudum.. ekran kartınızın iyi olması gerekiyo vs..

ekran kartım 64 MB Geforce MX 440 SE sanırım en fazla 1280*1024 destekliyo.. 19" herhangi bi LCD alırsam bu ekran kartı ile sorunsuz kullanabilirmiyim.. tavsiyeleriniz varsa onları da alabilirmiyim ??

şimdiden tşkler.. artık CRT den sıkıldım..

• Kullanırsın tabiii
  • ya yanlız herkes 6600 gt vs. gibi ileri kartlarından bahsediyo benimkine göre..

ayrıca benim 64 mb geforce 4 mx 440 da DVI çıkışı yok.. DVI çıkışı olan bi LCD monitör alırsam DVI bağlantı şeklityle bağlayabilirmiyim ?? yani çeviricilerle falan ?? :O

tşklr herşey için..
  • 19" monitorler 1280x1024 pixel çözünürlülükte çalışırlar ekran kart ram in biraz düşük masa üstünde sorun çıkarmaya bilir ama herhangi bir oyunu bu çözünürlülükte açmaya kalkarsan çok kasılır ama oyunla işim yok masa üstü diyorsan yeter.

DVI girişi olan monitörlerde zaten analog girişte mevcut bağlantı yapabilirsin sorun olmaz.
  • anladım da.. nadiren counter strike NFS 5 falan yğükler oynamak isterim o zaman napıcaz ??

bir de.. tamam analog kullanabilirim ama ben DVI bağlantı kurmak istiyorum.. ekran kartımda DVI çıkış yok ama aldığım LCD de DVI çıkış mevcut olursa DVI bağlayabilirmiyim ??
  • Valla ben de aynı endişeyi taşıyordum. 19'' lcd'yi yeni aldım. Kasayı sonra değiştireceğim. 8mb ekran kartı var 1024x768 çözünürlükte rahat rahat kullanıyorum. Oyun harici sorun yaşamazsın.
  • selam arkadaşlar benim dizüstü makinayı çocuk düşürmüş ekran dışardan sağlam fakat açılınca karışık nasıl yaptırabiliriz yada harici bir monütör takabilirmiyiz olursa hangisi daha mantıklı lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum
  • ok saol.. ama şimdi benim öğrenmek istediğim şu..

ekrran kartında DVI çıkış yok.. LCD de var.. yine bi şekilde DVI bağlantı yapabilirmiyiz acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: No fear

ok saol.. ama şimdi benim öğrenmek istediğim şu..

ekrran kartında DVI çıkış yok.. LCD de var.. yine bi şekilde DVI bağlantı yapabilirmiyiz acaba??

hayır yapamazsın ama yeni bi e.kartı alırsan neden olmasın!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpaWn7

quote:

Orjinalden alıntı: No fear

ok saol.. ama şimdi benim öğrenmek istediğim şu..

hayır yapamazsın ama yeni bi e.kartı alırsan neden olmasın!

neden ya biri yapabilirsin demiş başka birine senden sonra gördümm.. çevirici ile analog ekran kartı çıkışından LCD ye DVI bbağlantı yapabilirsin demiş.. ??
  • yapılıyormu yapılmıyomu hadi bakalım
  • Analog monitör DVI çevirici ile DVI çıkışı olan ekran kartına bağlanabiliyor. Tersi durum için yani DVI monitörü analog ekran kartına bağlayacak dönüştürücü görmedim.
  • sonuçta dvi çıkışın olmadıktan sonra ekrana dvi dan girmen sana kazanç (hız ve kalite) sağlamaz..
    o zaman dvi çıkışlı ekran kartlarını yapmaya gerek kalmaz sadece çevirici satılırdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhabbetfedai

sonuçta dvi çıkışın olmadıktan sonra ekrana dvi dan girmen sana kazanç (hız ve kalite) sağlamaz..
    o zaman dvi çıkışlı ekran kartlarını yapmaya gerek kalmaz sadece çevirici satılırdı.

hımmm mantıklı ... [kafa kaşıma simgesi.gif]
  • +1

Arada ne kadar çevirici varsa o kadar kalite düşer. Çeviriciler mecburiyetten dolayı kullanılır. Kalitede bir artış sağlamaz.
    Analog çıkışı dvi'ye çevirip monitöre vermek sizin varsayımınızın tam tersine kalite kaybına bile neden olacaktır.
    Sizin durumunuzda güzel, temiz bir kabloyla direkt analog bağlantı en iyisi.
  • bendede aynı ekran kartı var,bende 17'' almayı düşünüyorum.Oyun oynamıycam ama çok fazla film izlerim.Herhangi bi sorun olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.