Güzel aslında ama 25€ muş nike sitesinde biraz tuzlu geldi
Hocam ben polar olanlarından kullanıyorum gerçekten mükemmel bir eldiven 4 saat falan deli gibi kar topu oynadım tek kötü yanı bilek yeri ve eldivenin parmak yerleri bol.Böyle eli güzel saran bir eldiven + tasarımı da güzel verilebilir o para. bu arada aldığım eldiven 40 lira civarındaydı :)
quote:
Orijinalden alıntı: Oprichniki
quote:
Orijinalden alıntı: Shiftlenbik
quote:
Ard Arda mesaj atmak istemezdim ama eldivenin ismini buldum yurtdışından getirtmek isteyenler için fikir olur.
Hocam ben polar olanlarından kullanıyorum gerçekten mükemmel bir eldiven 4 saat falan deli gibi kar topu oynadım tek kötü yanı bilek yeri ve eldivenin parmak yerleri bol.Böyle eli güzel saran bir eldiven + tasarımı da güzel verilebilir o para. bu arada aldığım eldiven 40 lira civarındaydı :)
Sıcak tutuyor mu bare hacı benim eldivenler pazar işi takmakla takmamak arası bir şey değişmiyorda
quote:
quote:
quote:
quote:
Ard Arda mesaj atmak istemezdim ama eldivenin ismini buldum yurtdışından getirtmek isteyenler için fikir olur.
Sıcak tutuyor mu bare hacı benim eldivenler pazar işi takmakla takmamak arası bir şey değişmiyorda
Soğuk geçirdiğine şahit olmadım şu 3 istanbulun kar yağışında dışarıdaydım 2sinde idmandaydım :)
quote:
parmaksız eldiven takmanın ne anlamı var ki sonuçta elin en çok üşüyen kısmı parmaklar. bir de dışarıda gün boyu sokak sokak dolaşıp bazı notlar alıyorum bitirme tezim gereği, yazarken parmaklar donuyor. parmaksız eldivenin yararı 0. kar eldiveni var, onu da takamıyorum, yazı yazılmıyor yün eldiven de almak istemiyorum, bir şeye yaramıyor ciddi manada eldiven ararken, hatta deri eldiven almayı düşünmeye başlamışken bu başlığı gördüğüm iyi oldu. yarın espark nike mağazasına gider bakarım, varsa çok iyi olacak.
şöyle eli parmağı tam saran eldiven bulsam, yazı yazarken ve kağıtları dosyalarken çok sıkıntı çıkarmayacak bir şey, direk alacağım.
polar eldiven nasıl?
Ben siparişi verdim, Perşembe veya Cuma günü gelip gelmeyeceği belli olur.
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
parmaksız eldiven takmanın ne anlamı var ki sonuçta elin en çok üşüyen kısmı parmaklar. bir de dışarıda gün boyu sokak sokak dolaşıp bazı notlar alıyorum bitirme tezim gereği, yazarken parmaklar donuyor. parmaksız eldivenin yararı 0. kar eldiveni var, onu da takamıyorum, yazı yazılmıyor yün eldiven de almak istemiyorum, bir şeye yaramıyor ciddi manada eldiven ararken, hatta deri eldiven almayı düşünmeye başlamışken bu başlığı gördüğüm iyi oldu. yarın espark nike mağazasına gider bakarım, varsa çok iyi olacak.
şöyle eli parmağı tam saran eldiven bulsam, yazı yazarken ve kağıtları dosyalarken çok sıkıntı çıkarmayacak bir şey, direk alacağım.
polar eldiven nasıl?
polar eldiven olabilir aradığın eldiven
@hashus1099 Belki bu eldivenler işine yarayabilir çünkü iç kısmı normal eldivenler gibi değil.
@reef1905 Hocam geldiği zaman ürün hakkında bilgilendirirsen seviniriz :)
quote:
Orijinalden alıntı: _Durmaz_
@hashus1099 Belki bu eldivenler işine yarayabilir çünkü iç kısmı normal eldivenler gibi değil.
Benim ürünün akıbeti tam belli değil, top Florya'da.
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
quote:
Orijinalden alıntı: _Durmaz_
Benim ürünün akıbeti tam belli değil, top Florya'da.
Ne demek istedin tam anlamadım ama gelirse bilgilendirirsin hocam sana zahmet, aklında bulunsun yani
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
polar eldiven nasıl?
Polar eldivenle yapamazsın çünkü parmak az da olsa oynuyor içeride sen yazı yazarken kalem rahat durmaz :)
Eldivenler kulüpte dahi yok, F.MELO'nun Nike ile kişisel anlaşmasıyla kendisine geliyormuş bilginize.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme