Akşam Emre'de ve Melo'da vardı internette araştırdım ama yok. Bilen varmı acaba ?
Güzel eldivenler diğer siyah polar modellerinin elime olanını çok aradım hiç bir mağazada da bunlara rastlamadım bulman çok zor olacak :)
quote:
Orijinalden alıntı: FTaze
Güzel eldivenler diğer siyah polar modellerinin elime olanını çok aradım hiç bir mağazada da bunlara rastlamadım bulman çok zor olacak :)
Bende Ujfalusi'ninkinden almıştım bu sene ama o modelden görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mizuhara
Saçma bı soru olacak ama parmaksiz eldiven nasıl giyiyorsunuz.Bi kere zorunluluktan idmanda giyeyim dedim kendimi sanki çıplak hissettim :D :D
quote:
Orijinalden alıntı: Oprichniki
quote:
Saçma bı soru olacak ama parmaksiz eldiven nasıl giyiyorsunuz.Bi kere zorunluluktan idmanda giyeyim dedim kendimi sanki çıplak hissettim :D :D
Burası İzmir eldivene bile gerek yok Melo giyiyor diye heves ettim aldım
quote:
Orijinalden alıntı: FTaze
quote:
Alıntıları Göster
Cevaplar için teşekkürler ikinize de :) Hocam parmaksız eldiven alıştığın zaman on numara oluyor bence biraz alışmak lazım başta bende yadırgamıştım ama alışınca çok rahat :)
quote:
Orijinalden alıntı: _Durmaz_
Cevaplar için teşekkürler ikinize de :) Hocam parmaksız eldiven alıştığın zaman on numara oluyor bence biraz alışmak lazım başta bende yadırgamıştım ama alışınca çok rahat :)
Alıntıları Göster
gören yada bulan olursa haber verirsiniz artık bize
Ben uzun zamandır bakıyor, baktırıyorum, hatta geçen gün DH aslanlarına da yazdım şimdilik ses seda yok.
Bulursam haber veririm size de.
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
Ben uzun zamandır bakıyor, baktırıyorum, hatta geçen gün DH aslanlarına da yazdım şimdilik ses seda yok.
Bulursam haber veririm size de.
belki yeni modeldir. yakında gsstore'da çıkabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
belki yeni modeldir. yakında gsstore'da çıkabilir.
Kuvvetle ihtimal haftaya Cuma eldivenlerle ilgili gelişme olacak, o zamana kadar sonuç alamazsanız ben bilgilendirme yaparım.
quote:
Orijinalden alıntı: reef1905
Kuvvetle ihtimal haftaya Cuma eldivenlerle ilgili gelişme olacak, o zamana kadar sonuç alamazsanız ben bilgilendirme yaparım.
Alıntıları Göster
gs store un siteden almaya kalkmayın.tabi güneşlenirken giymeyi düşünmüyorsanız
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75
gs store un siteden almaya kalkmayın.tabi güneşlenirken giymeyi düşünmüyorsanız
Alıntıları Göster
Aklıma bu geldi ilk
quote:
quote:
Valla parmaklı eldiven giyince sıkıntı oluyor asıl Telefon calsa açmak için çıkarcaksın tutcaksın, telefonu acıcaksın falan eldiven üstünden algılayan dokunmatik bir telefon varsa değiştireyim hemen
quote:
Orijinalden alıntı: Beamer
quote:
quote:
Valla parmaklı eldiven giyince sıkıntı oluyor asıl Telefon calsa açmak için çıkarcaksın tutcaksın, telefonu acıcaksın falan eldiven üstünden algılayan dokunmatik bir telefon varsa değiştireyim hemen
5800
Sadece ben aramiyomusum demekki neyse arastirmalara devam bulursak ekleyelim buraya :)
quote:
Orijinalden alıntı: _Durmaz_
Sadece ben aramiyomusum demekki neyse arastirmalara devam bulursak ekleyelim buraya :)