Bildirim
Bu Elektro Gitar Paketi Alınır mı ??
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum bence parana yazık olur bütceni en azından bi 600 tl falan yapman lazım -
Bence de parana yazık olur biraz daha biriktir. -
ucuz etin yahnisi misali bence paranı biraz daha arttır -
Bende öyle düşünmüştüm forumda biraz araştırma yaptım aklıma yatan Ibanez GRG170DX Oldu :) şuan için bunu düşünüyorum
Birde klasik gitar dersi almalımıyım sizce şuan gitar hakkında hiç bi bilgim yok :) malesef -
Elektro gitar calacaksan niye klasik gitar dersi dusunuyorsun? ikisi gitar adi altinda olan farkli ensturmanlar aslinda. Gitar hakkinda bilgi edinmek ayri, ogrenmeye baslamak ayri.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
gitara 250-300 tl versen, amfiye 150-200 tl versen, wah pedalına da 200 gitse. sen nereden baksan arkadaşların da dediği gibi 600 tl bütçeye sahip olmalısın ki o da en asgari tutar yani. inşallah istediğin gibi kaliteli bir sistem kurarsın kendine... -
bence klasik gitar dersi de almalısın sonuçta iyi bir gitarist olmak istiyosan birden falan teknik bilmen iyiolucaktır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X