Şimdi Ara

Bu Emenike ne işe yarar??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takım ileride çoğalamıyor ki suçlu burda Emenike değil Ersun Yanal. Hoca nasıl oynatıyorsa taktik neyse onu uyguluyorlar tabi buna taktik denebilirse. Bazı gazeteler Barça'nın tiki takasını oynamaya çalıştığımızı yazıyor aslında bambaşka karmakarışık bir şey oynuyoruz.
  • İsi gücü bilmem de emenike gecen yil iyi katki verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Emenike şu an 4 büyüklerin forvetleri içinde (Burak-Cardozo-Ba) en yetersiz olanı. Ha belki bazılarını gol olarak geçebilir ama bu FB sayesindedir. Bu adamları Fenerbahçe'ye koy hepsi daha çok gol atar. 13 Milyona aldık yere göğe sığdırılamadığı sezonda 12 gol atmış. Gol başına 1 milyon euro düşüyor

Burak'tan iyidir. En azından fiziğini kullanabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Emenike şu an 4 büyüklerin forvetleri içinde (Burak-Cardozo-Ba) en yetersiz olanı. Ha belki bazılarını gol olarak geçebilir ama bu FB sayesindedir. Bu adamları Fenerbahçe'ye koy hepsi daha çok gol atar. 13 Milyona aldık yere göğe sığdırılamadığı sezonda 12 gol atmış. Gol başına 1 milyon euro düşüyor

Burak'ı size verelim bize sadece Webo'yu verin yeter, gerisi hikaye
  • Yorumlar bomba yalnız
    Ben emenike'nin eksiği son vuruşlar ve futbol zekası bunlar zamanla kazanılabilir
  • Konu şaka mı la vallahi anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Yorumlar bomba yalnız
    Ben emenike'nin eksiği son vuruşlar ve futbol zekası bunlar zamanla kazanılabilir

yaştan sonra sen geçiceksin futbol zekasını artık adam 25 i devirmiş.ama bizim lig için yeterli forvet bence fizikli yıkılması zor ama avrupa için zor şampiyonlar liginde pozisyona girmesi bile zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Winchester

Konu şaka mı la vallahi anlamadım

+1 Topluca anlaşıp yapsalar bu kadar olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku84

Ifadeleri de cok umursamaz, en sinir oldugum seydir, top kaybediyor ama seyinde degil adamin

Neyinde

• Emenike dün chealse maçında kendini yırttı hayatının arapasını attı, beyfendi premier ligde oynamak istiyor ya güzel oynadı.Böyle oyunculardan nefret ederim madem potansiyelin var her maç böyle oynasana.
  • Bir hazırlık maçıyla Emenike'yi yerin dibine sokmuşsunuz. Bence yerin dibine sokulması gereken Sow yada Emenike değil Ersun'dur. Ben Sow'un iki yıldır kanat oynamasını aklım almıyor. Aykut'ta Sow gibi bir adamı kaleye yakın tutması gerekirken kanatta oynatıyordu. Ersunsa kanat özelliği Sow'a göre daha iyi olan Emenike'yi en uçta oynatıyor.

Fenerbahçe'de mevcut kadroda en uçta oynaması gereken son adam Emernikedir. Sow, Webo, Kuyt dururken Emenike en uçta olması garibime geliyor. Geçen sene FB Cardozo'yu iyiki alamadı. Allah korusun alsanız tam size göre adamdı. Rahat geçen sene 15-20 gol garanti cepteydi. Caner, Gökhan iyi ortalar açıyor; geçen sene Emenike, Sow, Kuyt 1 attıysa 2 yada 3'te kaçırmıştır. O pozisyonlar Cardozo'ya geldiğini düşünün ligde açık ara gol kralı olurdu. Emenike'nin son vuruşları zayıf. Ama hızlı adam toplada hızlı kanatta iyidir.

• Hazırlık maçlarına bakarak yerden yere vurmanın anlamı yok ama geçen seneki yaptığı ya da yapamadıklarından pek farkı yok.Kendini geliştireceğini zannetmiyorum.Öyle bir kafa yapısında olmadığı bariz.Bir şekilde verim alınmaya çalışılmalı.Diego ile uyumlu olabilirse(mevcut oyun zekasıyla pek zannetmiyorum)daha iyi olabilir bizim adımıza.
  • valla eleştirilecek biri varsa oda sow dur
  • Açık alan futbolcusu. Bence öne geçtiği maçlarda sonradan oyuna almalı Ersun Hoca. Fb zaten pas futbolu oynayan bir takım rakibin üstüne çökünce açık alan kalmıyor.
  • emenike ne yapar?

sırtı dönükken bir mok yapmaz
  • al birini(emenike) vur ötekine(sow)
  • bu adam felsefede ki nihilizmin karşılığı.
  • emenike düz bir adam burak'ın fiziklisi ama zeka olarak burak'ın da gerisinde fenerin uç adamı sow olması gerekir
  • Haksizlik ediliyor. Az puan kazandirmadi bize

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.