Şimdi Ara

Bu Emenike ne işe yarar??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Emenike şu an 4 büyüklerin forvetleri içinde (Burak-Cardozo-Ba) en yetersiz olanı. Ha belki bazılarını gol olarak geçebilir ama bu FB sayesindedir. Bu adamları Fenerbahçe'ye koy hepsi daha çok gol atar. 13 Milyona aldık yere göğe sığdırılamadığı sezonda 12 gol atmış. Gol başına 1 milyon euro düşüyor

zevkle eksiledim hocam.saygılar,yengeye selam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Emenike şu an 4 büyüklerin forvetleri içinde (Burak-Cardozo-Ba) en yetersiz olanı. Ha belki bazılarını gol olarak geçebilir ama bu FB sayesindedir. Bu adamları Fenerbahçe'ye koy hepsi daha çok gol atar. 13 Milyona aldık yere göğe sığdırılamadığı sezonda 12 gol atmış. Gol başına 1 milyon euro düşüyor

zevkle eksiledim hocam.saygılar,yengeye selam.

sus yoksa emenikeyi de gonderirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saga sola deli dana gibi kosturur baskada bir ise yaramaz. Bunun gibi birde amokachi vardi yasi yetenler hatirlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede şutlarıda kötü
  • Geldiği günden beri kendini hala kanıtlayamadı,zaten neden alındı ki? 3 temmuz olayında kaçtığını unutmuş değiliz!
  • Zenci forvet kontenjanını dolduruyo olm işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku84

Geldiği günden beri takım oyunu anlamında, katkı anlamında hiçbir şeyini göremedim ? Webo kat kat iyi bu adamdan bana göre, yazık oluyor takıma...

FB TV geçen senenin maçlarını veriyor arada aç izle.. Lan geçen senenin maçlarını izlemesek aptal yerine koyacaksınız insanları. Bi git

• Hazirlik maci dahil hicbir maci kacirmam, hepsini izledim rahat ol, hatta bazilarini ikiser defa izledim. Adamin dunya umrunda degil, 13 milyon euroluk adam birak da 12-13 gol atsin, kalan maclarda sahada esamesi yok bu adamin, nerenle izledin sen maclari ??

• Yilda 2-3 milyon euro alsam bende 12 gol atarim sorun degil

La 12 gol nedir arkadas siradan yerli bir forvet alsan zaten o bile 9-10 gol atar en az fenerde.

• 12 gol 9 asist...

200 gol atsada aynı muhabbetler.
  • Ya yapmayin etmeyin su adam kadar defansi yoran biri var mi?

Emenike nin defansi yorup ciktigi maclarda sonradan giren Webo nu ölü defansa attigi golleride sayin.

Emenike takim oyunu yapmiyo diyosunuz ama adamin 8 asisti var.Caner den sonra ikinci sanirim.

Yigidi öldür hakkini yeme.Son haftalardaki rölanti oyunuda hesaba katmamiz lazim. Hersey gol sayisi degil yani

• 1 webo = 7 emenike
  • emenikenin ayaklarına dikkat ettinizmi boyuna göre çok büyükler bitirici olamaması bu yüzden
  • Kendisi ersun yanalin gidisinden sonra bacak bacak ustune atmis viski icerken ki fotosunu twittera koyarak henuz ergenligi atlatamadigini gostermistir...

• Emenikede karakter sorunu oldugu fb ye transfer olmadan onceki macta sakatim bahanesiyle maca cikmamasindan belliydi ,maclardaki antipatik hareketleri ve son ersun hocanin kuyusunu kazanlardan biri oldugu ap acik ortada iyi futbolcu olabilirsin ama adam!! olabilirmisin?

• Fenerbahce gibi bi kulupte is yapamamasi cok normal. Bu adam kontra atak futbol oymayan defansiffutbol oynayan takimlarda cosar

• bir futbolcuda önce beyin olacak bunda o yok.adam mehmet topuzun forvet versiyonu üstüne kendini olduğunun çok üstünde gördüğü için birde bencil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.