Şimdi Ara

bu emirates kupası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • objektif güzelce yorum yapan fb ve gs'li arkadaşları görünce seviniyorum. keşke hep böyle laf sokmaya çalışmak yerine seviyeli yorumlar olsa da rahat rahat konuşabilsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

Bence Türkiye Kupasından daha prestijli

Bence de.

• galatasaraydan nefret ederim ama drograbanın gol sevincinden sonra göğsünün ortasındaki kocaman türk bayrağını görünce gerçekten sevindim,bir türk takımının bu kupayı alması bence büyük bir başarı mutlu oldum ama okadar şimdi süper kupaya kafa yoruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Hazırlık turnuvası ne kadar takılabilirse o kadar takılabilecek bir kupa. Yani hazırlık turnuvalarının üst seviyelerinden. Geçmiş yıllarda katılan takımlara bakarsak, durumun ciddiyetini anlayabilirsin sanırım. Küçümsenecek ya da büyütülecek bir başarı değil Galatasaray'ın aldığı.

bu emirates kupası

+1
  • Prestijli bir kupa ama geçen yıllarda New york bulls gibi dandirik bir takım oldu, süper kupa etmez ama iyi yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

alt tarafı kupa işte keyfini çıkarın
     bu emirates kupası

çimlere baksana

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

Bence Türkiye Kupasından daha prestijli

Bence de.

Bencede
  • Hazırlık Kupası gibi bir şey ama prestij adına iyi oldu.
    Adı yeter, Emirates, yakında sponsorumuz olur inş.
  • Çok abartılacak bir kupa değil fakat hazırlık turnuvaları arasında en prestijli 2 - 3 tanesinden birisi. Sezon öncesi takımın durumunu görmek için daha iyi bir seçenek yok yani. Tabii çok da önemsememek lazım, takımların çoğu antrenman havasında gidiyor oraya. Galatasaray'ın da çok ciddi çıktığını sanmıyorum.
  • nihayetinde hazırlık karşılaşmaları. rekabet ve prestij için de kupa konuyor. ayrıca sponsorluk için de önemli bir firma destekliyor sonuçta (malum yakında bitiyor bizim forma reklamı)

• kupa kupadır sonuçta ee bir türk takımının alması da iyi oldu şahşen.
  • Kupayı kazanmasak bile prestij için çok önemli olacaktı, kazandık vitrine çıktık çok daha iyi oldu. Nihayetinde hazırlık turnuvası ciddiye almaya değmez ancak oynadığımız ekiplerin ikisi de Şampiyonlar Ligi'ne 1. torbadan katılan takımlar. Ne kadar antreman maçı da olsa Kartalspor'la oynamıyorsunuz sonuçta. Kötü oyunumuza rağmen kazandık turnuvayı, bence güzel oldu.
  • Tek avantajı prestij kazanıyosun, dünyaya adını duyuruyorsun bedava bir şekilde ve ayrıca sezon öncesi büyük takımlarla maç yaparak yeni sezona daha iyi hazırlanma imkanı elde ediyorsun...En basiti Audi Cupta Sau Paoloyu gördüğüm zaman dedim ki içimden "demekki Milanla, Bayernle, M.Cityle aynı turnuvaya katıldığına göre bu takım öyle basit bir takım değil. Dünya futbolunda hatırı sayılır bir yeri var". Dünyada Galatasarayın ismini bilmeyen birçok insanda aynı düşüncelere kapılmıştır eminim ki...
  • 1 ay sonra turnuvada kimler vardı hatırlamayacağız bile. ama prestiji kazandık başka bir tabirle gurur pointleri topladık o yeter.
    bu kupayı aldık diye bu sene über başarı sağlarız diyemeyiz.
    kışın antalyada düzenlenen efes kupasının bilmem kaç katı kadar prestiji var, fakat ikisinin de önemi aynı; önemsiz..
  • güzel.
  • CL kuralarından önce bizi keklik gören rakiplere biraz da olsa korku saldığımızı düşünüyorum.
    Geçen sene gruptan çıktıktan sonra herkes bizi istemişti bu sene gruptan çıkarsak 1 sene içerisinde yaptıklarımızla bizden çekinecekler.
    Dünyada mesela bin kişi tanıyorsa Galatasaray'ı bu turnuva ile 200 kişi daha iyice tanıdı.
    İlerleyen senelerde hazırlık döneminde bu tip turnuvalara davetler çoğalacak o yüzden vizyon başkan değişse bile devam etmek zorunda olacak.

Artık şunu rahatlıkla söylemek isterim ki Galatasaray artık tam anlamıyla Avrupa Takımı olacaktır.2000 senesinden sonra ki düşüş hiçbir zaman yaşanmayacaktır.
    Şu an kendimizi Shaktar kıvamında hissediyorum 1-2 sene sonra Porto-Arsenal-İnter düzeyine tam anlamıyla geleceğimize inanıyorum.
    2sini yenmiş olsak bile CL'de karşılaştığımızda herşey çok farklı olabilirdi.

Avrupa denildiğinde başkanımızın dediği gibi ilk 10 takım arasında kesinlikle duyacağız GALATASARAY adını.

• prestijden çok penaltı kazandık
  • Seneye de audi cup a davet etseler bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yanılıyorsunuz.Arsenal forumlarına girip okursanız gayet üzgün ve sinirli olduklarını görürsünüz.Birde asıl 11 ile başladık demek ki bu sene kötü geçicek falan yorumları yapılıyor.
    Yani sallamama gibi bir durum söz konusu değil. Tabi ki hazırlık maçı gençleri denediler,bizde öyle.Amacı da bu zaten.Ama kupayı almak istiyorlardı sonuç olarak.

Fm,cm,fifa oynayanlar bilir hazırlık maçları önemlidir. Hatta takımın başına yeni geçip taktik denerken hazırlık maçlarında fark yedim diye kovulmuşluğum bile vardır

+++ Zaten hep aynı tepkiyi veriyorsunuz sinir oluyorum.
    Madrid galatasaray'ı sallamıycak,keşke diyorum şu fenerlilerin bi dediği tutsa. Madrid bi geliyor ronaldo,özil ilk 11 tam kadro....
    Schalke maçı oldu yok bastos istanbul'a gelmiycekmiş as 5-6 adamı olmuycak,yine ilk normal tam kadroları ile oynadılar 1-2 eksik dışında.

Galatasaray'da,Fenerbahçe'de,Beşiktaş'ta avrupa'da korkulucak takımlardır artık.
    20 sene öncesine bakın her türk takımı en az 6 tane yiyormuş. Gol atabilirsek gazeteye manşet oluyormuş seviniyorlarmış falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biarkadasabakipcikicam

Bence yanılıyorsunuz.Arsenal forumlarına girip okursanız gayet üzgün ve sinirli olduklarını görürsünüz.Birde asıl 11 ile başladık demek ki bu sene kötü geçicek falan yorumları yapılıyor.
    Yani sallamama gibi bir durum söz konusu değil. Tabi ki hazırlık maçı gençleri denediler,bizde öyle.Amacı da bu zaten.Ama kupayı almak istiyorlardı sonuç olarak.

Fm,cm,fifa oynayanlar bilir hazırlık maçları önemlidir. Hatta takımın başına yeni geçip taktik denerken hazırlık maçlarında fark yedim diye kovulmuşluğum bile vardır

+++ Zaten hep aynı tepkiyi veriyorsunuz sinir oluyorum.
    Madrid galatasaray'ı sallamıycak,keşke diyorum şu fenerlilerin bi dediği tutsa. Madrid bi geliyor ronaldo,özil ilk 11 tam kadro....
    Schalke maçı oldu yok bastos istanbul'a gelmiycekmiş as 5-6 adamı olmuycak,yine ilk normal tam kadroları ile oynadılar 1-2 eksik dışında.

Galatasaray'da,Fenerbahçe'de,Beşiktaş'ta avrupa'da korkulucak takımlardır artık.
    20 sene öncesine bakın her türk takımı en az 6 tane yiyormuş. Gol atabilirsek gazeteye manşet oluyormuş seviniyorlarmış falan.

Son paragraf biraz mubalağa iceriyor.
    1993 1994 sezonu galatasarayin manchesteri eledigi yil
    Keza uefaya da trabzon ve kocaeli katilmis oyle cok buyuk farklarla elenme tarzi bir durum yok. Hatta trabzon ilk turda 6 atmis

Not: evet issizim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.