Şimdi Ara

Bu Era bu kadar eder mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 17 bin ideal bence hadi lpg de var 17.500 olsun.
  • bence sıfırını alamadığına göre, bu araç temizse 300,500 inerse alayım deme.şüphesiz daha ucuzu denk gelir ama önemli olan temiz,bakımlı olması.bakımsız bir araç o 300 ü , 500 ü zaten sanayide yer.önce pazarlık yapmaya çalış sonrada mutlaka bi servise göster.
  • hyundai 18 bin edermi ki. isteyen ister tabi ama veren çıkar mı o ayrı. 4 yaşında astra classic'ler o para. geçen gün yol kenarında satılık bir getz gördüm 1.5 DİZEL, 2005 model, 76 bin km'de, abs+çift hava yastığı var, hasarı yok, 15.300 tl fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

hyundai 18 bin edermi ki. isteyen ister tabi ama veren çıkar mı o ayrı. 4 yaşında astra classic'ler o para. geçen gün yol kenarında satılık bir getz gördüm 1.5 DİZEL, 2005 model, 76 bin km'de, abs+çift hava yastığı var, hasarı yok, 15.300 tl fiyatı.

2005 model getzler dizel ise 3 silindir o yüzden fiyatı öyle yani daha nazlı gidiyor.
  • 2007 sonu 2008 başı 1.4 era team abs liste fiyatı 21000liraydı.
    baz donanımlısı ise 19900liraydı.

varın gerisini siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

2007 sonu 2008 başı 1.4 era team abs liste fiyatı 21000liraydı.

Arkadaşım ööle düşünme.. E golfte 30 binliraydı zamanında..Şimdi 50 binlerde.. Geçensene martta Lancer 27 binlira idi..Şimdi 35 binlira misal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: EIRP

2007 sonu 2008 başı 1.4 era team abs liste fiyatı 21000liraydı.

Arkadaşım ööle düşünme.. E golfte 30 binliraydı zamanında..Şimdi 50 binlerde.. Geçensene martta Lancer 27 binlira idi..Şimdi 35 binlira misal..

mesele o değil.
    zamanında o kadar para verilip alındı bu arabalar.
    mesele enflasyon değil.
    21000liraya aldığı arabayı 19000liraya satmaya çalışan satıcı.

benim gözümde bu aracın değeri 16000liradır fazlada vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

hyundai 18 bin edermi ki. isteyen ister tabi ama veren çıkar mı o ayrı. 4 yaşında astra classic'ler o para. geçen gün yol kenarında satılık bir getz gördüm 1.5 DİZEL, 2005 model, 76 bin km'de, abs+çift hava yastığı var, hasarı yok, 15.300 tl fiyatı.

2005 model getzler dizel ise 3 silindir o yüzden fiyatı öyle yani daha nazlı gidiyor.

pek sanmıyorum, 2 silindirde olsa dizel her zaman revaçtadır, polo 1.4 dizellerde 3 silindir ama fiyatı hiç nazlı gitmiyor. getz'in sahibi adam olması gerken fiyattan satıyor ama era'nın sahibi amıca arabasına sınıf atlatmış.

• Al sana era 2009 model 38 binde,19 binlira 4 cam otomatik sis farı, iki hava yastığı felam var...Temize benziyor araç bir ara sor derim

http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=296633
  • daha temizini bulabilirsin eğer indirim yaparsa al yapmazsa vazgeç derim
  • Arkadaşım dodda gezinirken eğer 21000 tl gibi bir bütçen varsa şu araç da güzelhttp://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=293916 gerçekten bir araştır.
  • Kimileri kesin al hiç kaçırma demiş, kimileri de bu araç 15-16 bin eder demiş. Nerede öyle bir araç, gösterin de hemen alayım, boş keseden sallamayın lütfen. Yok sıfırı 20 milyar falan, bırakın arkadaşlar Allah aşkına. Uzun süredir Accent Era ları takip ediyorum. Araçlar ve satışlar hakkında benim de az çok bilgim var.

Arkadaşlar Era Select modelinden bahsediyoruz, Team değil, en düşük donanımlısı değil yani.
    Bir ikincisi BRC marka ruhsata işli LPG si var, filmli camlar ve park sensörü var, gerçi bu ek donanımlar satışta pek etkisini göstermez, harcadığın parayı satıcıdan aynen isteyemezsin. Km si de iyi sayılır.
    Aracın boyalı kısımlarının sürtünmeden mütevelit olduğu kesin, elimde resimleri var, bunun dışında bir sıkıntısı var mı bilmiyorum henüz, araçı görme fırsatım olmadı.

ÖTV indirimi sırasında fiyatları indi hakkaten ama şimdi yine fırladı, arada 2-3 bin fark olsa hakkaten sıfıra verilir o kadar para, ama o kadar sıfır hastası değilim, temiz bir 2. el tercihimdir.

Bana göre bu araç için 17 bin müthiş bir fiyattır, 18 bin ise en son olurudur gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: volcano71

Kimileri kesin al hiç kaçırma demiş, kimileri de bu araç 15-16 bin eder demiş. Nerede öyle bir araç, gösterin de hemen alayım, boş keseden sallamayın lütfen. Yok sıfırı 20 milyar falan, bırakın arkadaşlar Allah aşkına. Uzun süredir Accent Era ları takip ediyorum. Araçlar ve satışlar hakkında benim de az çok bilgim var.

Arkadaşlar Era Select modelinden bahsediyoruz, Team değil, en düşük donanımlısı değil yani.
    Bir ikincisi BRC marka ruhsata işli LPG si var, filmli camlar ve park sensörü var, gerçi bu ek donanımlar satışta pek etkisini göstermez, harcadığın parayı satıcıdan aynen isteyemezsin. Km si de iyi sayılır.
    Aracın boyalı kısımlarının sürtünmeden mütevelit olduğu kesin, elimde resimleri var, bunun dışında bir sıkıntısı var mı bilmiyorum henüz, araçı görme fırsatım olmadı.

ÖTV indirimi sırasında fiyatları indi hakkaten ama şimdi yine fırladı, arada 2-3 bin fark olsa hakkaten sıfıra verilir o kadar para, ama o kadar sıfır hastası değilim, temiz bir 2. el tercihimdir.

Bana göre bu araç için 17 bin müthiş bir fiyattır, 18 bin ise en son olurudur gibi.

piyasada pahalı gidiyor arkadaşım.ederinden fazla satılıyor.zamanında ne kadara satıldığını da söyledim size.ha ben illa era alacağım diyorsanız birşey demem.ama ben o kadar da para vermem açıkçası.o kadar para verene kadar elantra alın.hem daha konforludur hem daha geniştir hem de daha da güzel bir araçtır.

• yaz oldu fiyatlar uçtu gene tüm satanlar en az 2000 daha koydu fiyatlara yahu çok fırsatçı milletiz arkadaşım bence acelen yoksa bekle elbet düşücek bu fiyatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Öztürk

4 yıl önce, eranın allahıda olsa 20 milyardı, şuanki fiyatlar 2011 fiyatları .

sen hayatında hiç araba aldın mı merak ediyorum.Bu nasıl bir düşünce yapısı inanamıyorum.Adam ozaman kaça almışsa almış sanane.Şuan 2.el fiyatı neyse odur.
    benim araçta 5 sene önce 26 bin TL idi şimdi 20bin fiyat mı çekeyim
    bu forumda gerçekten güneş çarpması arkadaş çok var
  • araç sorunlu bir araca benzemiyor. Fiyatı düşürebildiğin kadar düşür. Ayrıca Style modelinede bakmanı öneririn. Eranın kasa değiştireceğinide unutma.. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahisilti2

quote:

Orijinalden alıntı: Semih Öztürk

4 yıl önce, eranın allahıda olsa 20 milyardı, şuanki fiyatlar 2011 fiyatları .

sen hayatında hiç araba aldın mı merak ediyorum.Bu nasıl bir düşünce yapısı inanamıyorum.Adam ozaman kaça almışsa almış sanane.Şuan 2.el fiyatı neyse odur.
    benim araçta 5 sene önce 26 bin TL idi şimdi 20bin fiyat mı çekeyim
    bu forumda gerçekten güneş çarpması arkadaş çok var

piyasa da kime göre neye göre.şimdi 16000liralık aracıma 19000lira etiket koyarım internette.beni gören bir kaç kişi de fiyat yükseltir.oldu sana 2.el fiyatı.
    herşeyin bir edebi ticaretin bir hukuku vardır.

• araç bakımlı diri gözüküyo. ama 17500-17000 aralığı ideal gibime geldi. kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.