Şimdi Ara

Bu Era bu kadar eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir takip ettiğim ve gerçekten de hoşuma giden bir Accent Era var.

Özellikleri şöyle:
    1.4 Era Select - 2006 model - 71 binde - Gümüş Gri renkli - Manuel vites - Benzin+LPG (BRC marka)
    Çift aribag, klima, dört cam otomatik, hidrolik direksiyon, elektrikli aynalar, filmli camlar, park sensörü.
    2 parçada sürtmeden mütevellit lokal boya var.

Resmi de bu:
     Bu Era bu kadar eder mi?

Fiyat olarak 18.250'ye düşürdüm ama bana yine de çok geldi. Sizce ederi nedir?

• sıfırı 20 kağıt zaten. 4 yıllık 70 bin yapmış araca asla verilmez. boya da var, ölü fiyat verin razı olursa olur olmazsa piyasa karınca gibi era kaynıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 30 Haziran 2010; 19:36:36 >
  • Sıfırı nerede 20 kağıt acaba, bu araçta ekstra olarak tüp var, dediğiniz fiyata sıfır aracın linkini verirseniz sevinirim.
  • 23-24 civarıymış sıfırı,
    şahsi düşüncem :
    başkasının boklanmış boyanmış malını almam. para zaten cebimde, cebimde fare kemirmediğine göre
    o fiyata veya civarına boyasız orjinal 1.6 alabilirsiniz. lpg'yi taksitle zaten alırsınız o birşey değil
    boyayı bahane edip 17'ye düşürebilirseniz alın, yoksa siz satarkende o boya karşınıza çıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Life Eternal -- 30 Haziran 2010; 19:53:29 >
  • semih bey sözde yorum yapmış.20bine satılan araçta klima bile yok.Bu ise LPGli klimalı v.s v.s...

Neyse konuyu açan arkadaşım araç güzel fiyatta biraz daha indirim yapılabilirse 17750 veya 17900eye kadar anlaşılıp alınıp huzurla binilir.Ama bu paraları verbilecekseniz mesela 1000lira daha koyarak 1.6 style modelini de bir araştırın.Araç gerçekten donanım kralı sınıfında.
  • 4 sene önce bu adam 19'a aldı bu aracı, şuanki fiyatlarla niye kıyaslıyorsunuz ki
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilxx92 -- 30 Haziran 2010; 23:46:30 >
  • Henüz satıcıyla yüzyüze görüşme fırsatım olmadı ama 18 bine inebileceğimi düşünüyorum. 17.500'ü zorlayacağım. Son fiyat olarak 17.500'e nasıl olur?

Temiz bakıldığını söylüyor satıcı ama 4 yaşındaki bir aracın ağır bakımları olur mu ilk etap için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano71

Henüz satıcıyla yüzyüze görüşme fırsatım olmadı ama 18 bine inebileceğimi düşünüyorum. 17.500'ü zorlayacağım. Son fiyat olarak 17.500'e nasıl olur?

Temiz bakıldığını söylüyor satıcı ama 4 yaşındaki bir aracın ağır bakımları olur mu ilk etap için?

O aracı alacağına bunu tavsiye ederim.Sadece birkaç donanım eksik.
    18.850 tl 2008 model 40.000 km'de,1 parça boyalı brc sıralı sistemli
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-sifirdan-farksiz-hyundai-era-team/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: volcano71

Henüz satıcıyla yüzyüze görüşme fırsatım olmadı ama 18 bine inebileceğimi düşünüyorum. 17.500'ü zorlayacağım. Son fiyat olarak 17.500'e nasıl olur?

O aracı alacağına bunu tavsiye ederim.Sadece birkaç donanım eksik.
    18.850 tl 2008 model 40.000 km'de,1 parça boyalı brc sıralı sistemli
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-accent-sifirdan-farksiz-hyundai-era-team/detay

Araç iyi sanki ama 8 aydır satılmamış neredeyse, bir de araç Batman'da, sıkıntılı sanki...

• alma ARKADAŞIM bana sorarsan aynı fiyata astra bile alabilirsin lpg li yine birkaç yıl düşer sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsclub53 -- 30 Haziran 2010; 21:29:58 >
  • güzel fiyat almışsın.
    fiyat olarak daha aşağıda, bu donanımda, hemde lpg'li, temiz bir era alman çok zor.
    hiç düşünmeden al ve keyfini sür era'nın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Öztürk

23-24 civarıymış sıfırı,
    şahsi düşüncem :
    başkasının boklanmış boyanmış malını almam. para zaten cebimde, cebimde fare kemirmediğine göre
    o fiyata veya civarına boyasız orjinal 1.6 alabilirsiniz. lpg'yi taksitle zaten alırsınız o birşey değil
    boyayı bahane edip 17'ye düşürebilirseniz alın, yoksa siz satarkende o boya karşınıza çıkacak

0 km 2010 model 1.4 select era 28.050 tl'dir kardeş.
    ayrıca 1600 lira BRC sıralı lpg sistemini de koyarsak 29.650tl fiyat çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kritios -- 30 Haziran 2010; 21:44:08 >
  • 4 yıl önce, eranın allahıda olsa 20 milyardı, şuanki fiyatlar 2011 fiyatları .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Semih Öztürk

4 yıl önce, eranın allahıda olsa 20 milyardı, şuanki fiyatlar 2011 fiyatları .

sen biraz daha araştır bakalım...
  • 17.500 olursa uygun olur bence inermiki adam 1bin lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsclub53 -- 30 Haziran 2010; 22:08:20 >
  • Dikkat et sen yinede, 2 parça lokal boya dediği çekiç+macun cıkmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skayn -- 30 Haziran 2010; 22:27:01 >
  • şu 15-16 ya bu aracı alabileceğini düşünenler bir tanede bana bulsun bende alayım...

başkasının alacağı mala harcayacağı paraya yorum yapmak atmak tutmak ne kolay

Volcano arkadaşım araç 3 aşağı 5 yukarı piyasasında 17500 olsa hiç düşünme derdim ama bu parada kullanıcı için iyi fiyattır içine sindiyse ve aracı detaylı incelettiysen bence almalısın...

şimdiden hayırlı olsun
  • Fiyatı 17.500 tl e kadar indirtebilirseniz iyi fiyata almış olursunuz bu kadar düşük km li bulmak biraz zor çünkü.
  • Taş çatlasa 15bin eder,ayıp yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.