bu eski pc ye tavsiye?
-
-
Ssd farkettirir ama 2 GB ram olması da sıkıntı. Görev yöneticisinden işlemci ve ram kullanımlarına da bakınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir film açık yan sekmede. birde dh o kadar. anakart ram arttırmayı desteklese onuda yaparım da maalesef max 2 ram. işlemci film oynatırken yüzde 50 üstüne çıkıyor genelde. işlemci değişir mi . değişirse etkisi olurmu bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hareketliperde -- 20 Eylül 2022; 19:38:18 > -
Anakart 945GC çipset. Maalesef bu çipsetin 4 çekirdek Core 2 Quad işlemci desteği yok.
SSD harddiske göre daha hızlı olacaktır. Takas alanına (swap) geçse bile ssd hızıyla tolere edebilir.
Ms-7267 kodlu farklı çipset anakartlar var.
Anakartınız buysa 4 gb ram desteği var görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
anakartın üzerinde kodu çektim şöyle yazıyor hocam.
945GCM5 V2
Sanırım bu attığınız model. ben 4 desteklemiyor sanıyordum. öyle ise 2 tane 2 ram alıp takabilirim sanırım. birde ssd takarsak. biraz fark eder herhalde
-
Evet sizn beklentiniz bilgisayar yüksek olmadığı için, ssd değişimi ve ram takviyesi işe yarar özellikle ssd sayesinde hız farkı olur normal haline göre.
Ramin de 4 gb a yükseltilmesi sıkşmayı biraz daha önler daha iyi olur. 2*2 4 gb olarak.
-
teşekkür ederim cevap için hocam. evet çok bir beklentim yok. film izleyim arada youtube bakayım yeter. Oynadığım tek oyun var o da Total War Roma. teee ilk çıkan. bu pc ile yaşıt olduğundan sorun yok o açıdan :)
ssd almakla başlıyım en iyisi. daha sonra ramlere geçerim inşallah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X