Şimdi Ara

Bu Euwest iyice saçmalamaya başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce maç bitti , İstatstikler her zamanki saçmalıkla görünmedi

Şimdi play diyorum , Mevcut bir oyuna atandığınız için vs hatası veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trolls,Trolls Everywhere -- 7 Kasım 2012; 22:07:37 >

• Oyuna giriş yapılmıyor şuan :D max players falan filan :D
  • Tamam düzeldi
  • Hayır Düzelmedi Yine hata veriyor :@@@@@@@@
  • Kapalı şuan
  • Yeni sezon patchi yükleniyor büyük ihtimal...
  • bunların hepsi riot un westten trdekileri temizleme çabalari yavas yavas tr geçittirecekler hepinizi.
  • banada suppporta git filan gibi bi yazı çıktı ekranda banlandı sandım account ama değil sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quillinasty

banada suppporta git filan gibi bi yazı çıktı ekranda banlandı sandım account ama değil sanırım :D

bana da aynı yazı geldi tırstım bi an için
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

bunların hepsi riot un westten trdekileri temizleme çabalari yavas yavas tr geçittirecekler hepinizi.

Ne alaka? Server meşgul ise bütün oyuncular için geçerli Türk oyuncular için geçerli değil ki sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

quote:

bunların hepsi riot un westten trdekileri temizleme çabalari yavas yavas tr geçittirecekler hepinizi.

Ne alaka? Server meşgul ise bütün oyuncular için geçerli Türk oyuncular için geçerli değil ki sadece...

sende ciddiye alıp cevap veriyosun ya buna en çok ona kızıyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: antid0tee

quote:

Orijinalden alıntı: Mesen90

quote:

sende ciddiye alıp cevap veriyosun ya buna en çok ona kızıyorum!

• Benim arkadaşlarım weste geçerken gel Burak sen de gel demişlerdi. Birkaç sebep saydım geçmemek için ve en son olarak da şunu eklemiştim: West artık serverların ayrılmasından önceki oyuncu sayısına ulaşmak üzere, yakın zamanda westte oyuna girilemeyecek. Siz oyuna girmek için sıra beklerken ben flash + w atıp fb alacağım.

Buradan çıkarılacak sonuç: Flash neden nerfleniyor !
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

Benim arkadaşlarım weste geçerken gel Burak sen de gel demişlerdi. Birkaç sebep saydım geçmemek için ve en son olarak da şunu eklemiştim: West artık serverların ayrılmasından önceki oyuncu sayısına ulaşmak üzere, yakın zamanda westte oyuna girilemeyecek. Siz oyuna girmek için sıra beklerken ben flash + w atıp fb alacağım.

O değil de sende mi coops mağduru oldun? Net sorunları mı var nedir bi an kendimi gördüm de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Benim arkadaşlarım weste geçerken gel Burak sen de gel demişlerdi. Birkaç sebep saydım geçmemek için ve en son olarak da şunu eklemiştim: West artık serverların ayrılmasından önceki oyuncu sayısına ulaşmak üzere, yakın zamanda westte oyuna girilemeyecek. Siz oyuna girmek için sıra beklerken ben flash + w atıp fb alacağım.

O değil de sende mi coops mağduru oldun? Net sorunları mı var nedir bi an kendimi gördüm de.

benim net kötü bütün gün botlarla takılıyorum mecburen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

benim net kötü bütün gün botlarla takılıyorum mecburen.

Evet benimde var güvenemiyorum, milletin oyununu rezil etmek istemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.