Şimdi Ara

Bu far yüksekliği normal mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rallier_61

Guzel ve yerinde bir konu
    Ic aynayi mandaldan karartiyorum ama yandan aman vermiyor
    Bunu tasarlayan muhendisin ta ecdadina projektor tutayim
    Muayeneden nasil geciyor bu ..k yiyenler..
    Bizde en ufak bi ayarsizlikta kusur işleniyor; bunlar sanki yeraltindan gidiyor..

Hocam Lenovo B560 klavyesi borçlusun. Neskayfe püskürüldü üzerine O projektör nedir öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiSoyaL ...

quote:

Bizde en ufak bi ayarsizlikta kusur işleniyor; bunlar sanki yeraltindan gidiyor..

Hocam Lenovo B560 klavyesi borçlusun. Neskayfe püskürüldü üzerine O projektör nedir öyle

Bunlar arkada belirince koltuga gomuluyorum yine yok, o an böcek olasim geliyor; zira baska kurtuluş yok bu ışık huzmesinden..kimisi de inat cikiyor araya baska arac almiyor; hal boyle olunca önüme geciriyorum.. cakma xenonculari mumla aratiyor bu meretler.. arka cama aynali film cektirmeyi dusunuyorum

Klavyeye gelirsek; pirinc cuvalina koy makineyi, bir hafta mobil takıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Far yüksekliği normal de, arkadan dibimize girmeleri normal değil.
    Mühendisler tasarlarken bizim tampon tampona gitme sevdamızı öngörememişler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AntiSoyaL ...

quote:

Bunlar arkada belirince koltuga gomuluyorum yine yok, o an böcek olasim geliyor; zira baska kurtuluş yok bu ışık huzmesinden..kimisi de inat cikiyor araya baska arac almiyor; hal boyle olunca önüme geciriyorum.. cakma xenonculari mumla aratiyor bu meretler.. arka cama aynali film cektirmeyi dusunuyorum

Klavyeye gelirsek; pirinc cuvalina koy makineyi, bir hafta mobil takıl

Hocam gömülsek de yine vuruyor yine vuruyor. Öne alınınca herşey güzel oluyor. Eden bulurmuş diyorum içimden. Benim arabada gara film var .

Tamam hocam Lumia'ya iş düştü o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Dikiz aynası altındaki mandalı ileri doğru itin ayna kararacaktır.Sonra sorunsuz yola devam edin.

Bu far yüksekliği normal mi?

Sanırım hiç size o araçlar denk gelmemiş. Yan aynalardan geliyor zaten ışık. Yani o mandalı ceksen bile hatta dikiz aynasını söksen bile sorunsuz yola devam edemiyorsun.
  • Çok rahatsız edici. Tek kurtuluş, yol verip geçmesini sağlamak.
  • Bu konu da en sansli benim sanirim :)

Yeni Honda Civic Hb, arka tasarim kimine cirkin gelse de ise yariyor :)))

Arka Spoiler tam far gurubuna denk geliyor,binek olsun,minibus olsun vs vs...Kesiyor isigi...Tabi yan aynalara yapacak bir sey yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkışık trafikte bahsedilen araçlardan birisi arkamızda yaklaşık yarım saat falan gitti akşam saatlerinde tabii.Herife nasıl saydırdığımızı siz düşünün.Katil eder adamı o farlar,cinayet işlenir hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuraydin

quote:

Orijinalden alıntı: nıghtman

Dikiz aynası altındaki mandalı ileri doğru itin ayna kararacaktır.Sonra sorunsuz yola devam edin.

Sanırım hiç size o araçlar denk gelmemiş. Yan aynalardan geliyor zaten ışık. Yani o mandalı ceksen bile hatta dikiz aynasını söksen bile sorunsuz yola devam edemiyorsun.

Kullanmış oldugum araçda yüksek olduğu için böyle bir problem yaşamıyorum.Ducato yu kullanan sürücülerin hemen hepsi bu sıkıntının farkında,hatta trafikde öndeki araç ile bir problem yaşamış iseler hemen diblerinden gider çin işkencesi yaparlar.

İşin ilginci Fiat ın Chrysler i satın alması ile aynı araç amerikaya promaster olarak gidiyor.Belki amerikalılar şikayet ederde far yapısında bir degişiklik olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıghtman -- 18 Ocak 2014; 18:57:31 >

• Konuyu gördükten sonraki ilk akşam trafiği, birde çakma xenonlu sanırım.

Kendimce çözümüm önümdeki araçla aramda biraz mesafe bırakıyorum yan şeritten birisi araya girince, bu sabırsızlarda yandaki boşluğa atlıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.