Şimdi Ara

'Bu Fevkalade Otomobil ile Tüm Gözler Üzerinizde Olacak.' 50'li Yıllardan Bir reklam. Mercedes 170S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şimdi biz çin araçlarına ne gözle bakıyorsak zamanındada amerikalılar mersoya aynı gözle bakıyorlardı sanırım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: legend1982

quote:

Orijinalden alıntı: diesotto

Bu ilanda cok buyuk bir hata var arkadaslar.

Bu arac onden cekisli falan degil bildigimiz arkadan itisli.

Ilani okudugumda cok sasirmistim zaten cunku Mercedes'in A serisine kadar onden cekisli hicbir otmobili olmadi benim bildigim kadariyla. 90'li yillarda bile onden cekisli arac uretmemis bir firmanin 50lerde uretmesi garip gelmisti. Ama wikipediadaki teknik verilere bakinca is ortaya cikti.

Antrieb Hinterradantrieb

Almanca Antrieb aktarma demektir. Hinterradantrieb: "arka tekerlekten akatarmali" demektir

o yıllarda başlamışlar bizi kandırmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

şimdi biz çin araçlarına ne gözle bakıyorsak zamanındada amerikalılar mersoya aynı gözle bakıyorlardı sanırım .

şimdi ise tersine döndü amerikada alman araçları daha değerli
  • quote:

Ilani okudugumda cok sasirmistim zaten cunku Mercedes'in A serisine kadar onden cekisli hicbir otmobili olmadi benim bildigim kadariyla. 90'li yillarda bile onden cekisli arac uretmemis bir firmanin 50lerde uretmesi garip gelmisti. Ama wikipediadaki teknik verilere bakinca is ortaya cikti.

Antrieb Hinterradantrieb

Almanca Antrieb aktarma demektir. Hinterradantrieb: "arka tekerlekten akatarmali" demektir

Evet Arkadaşım Haklısın Bu araç arkadan itişli. Vikipedia ve Mercedes Classic deki verilere göre arkadan itiş.

German Otoyu Dava etmek lazım Kaldıysa tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Özellikle bu başlık altında ilk yıllardan bugüne kadar yapılmış olan reklamları inceleyeceğiz hep birlikte.

Amaç buysa buyur burdan devam et.Konu açık.
    Araba reklamları.

http://forum.donanimhaber.com/m_67872067/mpage_1/f_/key_ilgi+cekmek+bu+olsa//tm.htm#67883742

Teşekkür ederim. Bundan sonraki paylaşımları diğer konudan devam ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

oya german var bi tanıdıgım... neconun eski karısı = )

o degilde mercedesle hava atma muhabbetleri ozamanlarda varmış... yazık yazık bu düşünceyi aklına sokanlara... demekki ozamanlarda zeka seviyesi düşük insanlar varmış...

telefon numaraları dikkatimi çekti... ben 2 yaşındayken 1 rakam eklemişlerdi oha demiştim bunu görünce daha cok şaşırdım...

50 li yılların Türkiyesinde, Bir çok insan için otomobil bir hayalden ibaretti. Markası ve modeli ne olursa olsun, Otomobil kendi başına hava atmak için yeterliydi tabiri caisse. Amerikan Marshall yardımlarının yeni yapıldığı yıllar. Amerikan ekolüne yeni alışılmaya başlanan yıllar.

60 lı yılların ortalarına kadar eskilerin anlatmasına göre otomobil almak en azından orta sınıf için koskoka bir hayalden ibaretti, Ta ki Anadol'a kadar .

Anadol un Tanıtım Cümlesi durumu daha iyi özetler. "Yılların Hayalini Hakikat yapan Otomobil"

Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Antrieb Hinterradantrieb

"Arka tekerlekten aktarmalı" yani arkadan çekişli... Arkadan itişli diye birşey yok...

Yine mi sen

'Bu Fevkalade Otomobil ile Tüm Gözler Üzerinizde Olacak.' 50'li Yıllardan Bir reklam. Mercedes 170S

• Resimleri gorunce Godfather ( Baba ) filmi aklima geldi,ne gunlermis be....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 14 Kasım 2012; 3:54:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanilan dile bayildim,
    ne kadar efendi, ne kadar saygili...
  • 0-100 32 sn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1950 model olarak 1/18 diecast model otomobil koleksiyonumda mevcuttur. Mercedes hayranıyım ve Mercedeslerim 1950 modelden bu araba ile başlar...

'Bu Fevkalade Otomobil ile Tüm Gözler Üzerinizde Olacak.' 50'li Yıllardan Bir reklam. Mercedes 170S
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.