Şimdi Ara

Bu FIKRAyı kolay kolay unutamazsınız!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tayyip ile Bush ilk bulusmalarinda birbirlerine hava atarlar.

Bush Tayyip'e

"Bizde öyle bir teknoloji var ki, ölüyü "diriltiriz" der.

Tayyip altta kalmaz ve o da;

"Bizdeki teknoloji çok farkli, partimizin bütün elemanlari 100 metreyi, 3 saniyede kosmayi beceriyor" der.

Türkiye' ye döndügünde Tayyip'i bir düsünce alir. Danismanlarini çagirir, ve attigi palavrayi anlatir;

"Haftaya Bush geliyor, yalanimiz ortaya çikarsa ne yapariz?" diye sorar.

Danismanlardan biri hemen cevap verir:

"Onlara ölüyü nasil dirilttigini sordunuz mu?"

"Hayir sormadik."

"O halde hiç korkmayin Basbakanim, alin

Bush'u Anitkabir'e götürün. Atatürk'ü diriltmesini isteyin.

Diriltemezse o rezil olur. Yok eger diriltirse, siz zaten

100 metreyi 3 saniyede kosarsiniz!...

• çok güzeldi.
  • off cok güzel ya.herseyiyle
  • he he he
  • Ben daha öncede görmüştüm gerçekten çok güzel.
  • YA BU HARİKAYDI
  • güzel fıkra :))ipin uçunu kacırdılar hakikaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de daha önce duymuştum ama buraya koyman da iyi olmuş
  • SÜPER
  • berbat
  • SÜPER ÇOK GÜNCEL BİR fikra
  • hakkatten çok saçma olmuş böyle rencide edici şeyleri yazarak türk halkının %35 ine hakaret ediyorsunuz biz hepimiz sapına kadar Atatürkçüyüz saçma salak ideolojik topic açmayın
  • güselmiş
  • gerçekten güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazosist

hakkatten çok saçma olmuş böyle rencide edici şeyleri yazarak türk halkının %35 ine hakaret ediyorsunuz biz hepimiz sapına kadar Atatürkçüyüz saçma salak ideolojik topic açmayın

bu kadar abartmaya gerek yok bencede hoş bişey olmuş.
  • boşu boşuna tartışmaya gerek yok. RTE nin iktidar olmadan önce söylediği bütün laflar gayet açık ve ortada. verdiği antidemokrat ve antilaik demeçlerden sonra böyle bir adama ve partisine oy veren insanların "biz Atatürkçüyüz" demesi çelişkiden başka hiç bir şey diildir!!!

ya siz bazı şeylerin farkında değilsiniz ya da burdaki insanlarla dalga geçiyorsunuz! Lafla Kemalist olunmaz arkadaşım. Kemalizm yürekte atar......................
    quote:

hakkatten çok saçma olmuş böyle rencide edici şeyleri yazarak türk halkının %35 ine hakaret ediyorsunuz biz hepimiz sapına kadar Atatürkçüyüz saçma salak ideolojik topic açmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***eshquia***

boşu boşuna tartışmaya gerek yok. RTE nin iktidar olmadan önce söylediği bütün laflar gayet açık ve ortada. verdiği antidemokrat ve antilaik demeçlerden sonra böyle bir adama ve partisine oy veren insanların "biz Atatürkçüyüz" demesi çelişkiden başka hiç bir şey diildir!!!

ya siz bazı şeylerin farkında değilsiniz ya da burdaki insanlarla dalga geçiyorsunuz! Lafla Kemalist olunmaz arkadaşım. Kemalizm yürekte atar......................
    quote:

Adamımsın

• ABİ GÜZEL İŞ
  • inceliği yönünden süper ama güldünmü dersen fazla gülemdim.ama iğneleyici
  • tek kelime MÜKEMMEL
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.