Şimdi Ara

bu filmi bilen ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok eskiden izlediğim bir filmdi aklıma takıldı ,bilen var mı ?

Film 4 veya 5 çocuğa okulda çete benzeri birkaç çocuğun eziyet etmesi ile başlıyor.Bir süre sonra bu 4-5 kişi bunlardan teker teker intikam alıyor en son silahla yaralamaya veya öldürmeye tam hatırlamıyorum kadar gidiyor.Filmin büyük çoğunluğu yani bu eziyet ve hakaretleri okulda geçiyor karakterlerden biri şişmanca diğeri gözlüklü olması lazım. aslında klasik bir konu ama bu film çok güzeldi 99 veya 2000lerin başlarında tvde izledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: X kare

http://www.imdb.com/title/tt0117742/

teşekkürler
  • Konu varken bende soruyum. Cocuklugum filmiydi dunya disindan yaratik geliyor robotumsu birsey, icinde bosluk var sirt kismindan insan girebiliyor icine. Cogu kisi biliyordur bu filmi. Filmin en sonunda bir yaratik daha geliyor bunu pres makinasinin icinde eziyorlar. Diger robotumsu olan oluyordu sanirim yanlis hatirliyor olabilir tabi. Bilen varmi filmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Konu varken bende soruyum. Cocuklugum filmiydi dunya disindan yaratik geliyor robotumsu birsey, icinde bosluk var sirt kismindan insan girebiliyor icine. Cogu kisi biliyordur bu filmi. Filmin en sonunda bir yaratik daha geliyor bunu pres makinasinin icinde eziyorlar. Diger robotumsu olan oluyordu sanirim yanlis hatirliyor olabilir tabi. Bilen varmi filmi?

• O filmin benzerleride var ben x ve klass bunlarıda izlemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charcharodon carcharias

quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

Konu varken bende soruyum. Cocuklugum filmiydi dunya disindan yaratik geliyor robotumsu birsey, icinde bosluk var sirt kismindan insan girebiliyor icine. Cogu kisi biliyordur bu filmi. Filmin en sonunda bir yaratik daha geliyor bunu pres makinasinin icinde eziyorlar. Diger robotumsu olan oluyordu sanirim yanlis hatirliyor olabilir tabi. Bilen varmi filmi?

Cok tesekkurler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu filmin ismini arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Bu filmi biliyor musunuz ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.