Şimdi Ara

Bu filmin adı neydi(dünyanın sonu konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 erkek 1 kız dışarıda birbirlerine bakıyorlardı 1-2 2-3 metre falan vardı aralarında(sevgiliydiler belki), ya da öpüşüyorlardı o anda bilmiyorum, 2 sinden biri ama yazdıklarımın

ve arkadan gökyüzünden dev bir göktaşı, alevlimiydi bilmiyorum devasa bir cisim dünyaya düşüyordu o sırada

filmin ortalarında sanırım herkes dünyanın yokolcağını bildiği için sanırım dükkanları yağmalıyorlardı

hatırladıklarım bunlar bakalım hangi babayiğit söylücek filmin ismini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csoyun -- 1 Şubat 2017; 18:8:23 >

• İpuçları çok aydınlatıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anımsar gibi oldum ama bulamadım
  • Derin Darbe diyeceğim ama ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen deep impact - derin darbe... Meteorun düşüşü final. Yağma olaylarını yanlış hatırlıyorsundur. Belki karmaşa o şekilde aklında kalmıştır.

Fakat 1. bölümü en iyi tanımlayan sahne budur

https://www.youtube.com/watch?v=Xg_qscJT9cc
  • evet deep impact - derin darbe

sinemada izlemiştim. Sene 2001 olması lazım
  • beyler derin darbe değil ki zaten bu çok ünlü bir film ve gayet iyi hatırlıyorum seyrettim kaç yıl önce

size dediğim gibi bitiyor film

ortalarında ve sonlarına doğru şehri yağmalıyor insanlar dünyanın yokolcağını bildikleri için

hatta bir benzinlik sahnesinde bazıları benzinliği yağmalamaya geliyor, yaşlı adam onlara pompalı gibi bir silah çekiyordu

filmin finali ise yukarıda dediğim gibi 2 tane sevgili veya arkadaş, birbirlerine dışarıda aralarında 2-3 metre mesefaden bakışırken
    veya öpüşürken, tam bu anda bu 2 kişiye çok uzak biryerden, gökyüzünden dev bir yanılmıyosam alevliydi, dev bir göktaşı düşüyor yeryüzüne doğru. film yanılmıyosam böyle bitiyordu

bulun şunu ya lütfen, filmi izleyeli uzun zaman oldu( hiç hatırlamıyom ne zaman izlediğimizi ama tahminen 5-6-7 yıl önceydi )
    en azından filmin o final sahnesini izlemek istiyorum

yine yanılmıyosam filmin akıcılığı öyle çok iyi değildi biraz sıkmıştı, ama o finali izlemek istiyorum

@heyaler @obili @İl teber @Barış Manço @Ohol Oula

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csoyun -- 3 Şubat 2017; 13:49:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu dizinin adı neydi ?
    3 yıl önce açıldı
    Bu kızın adı ne? +6
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Filmi ne zaman izledin?
  • hiç hatırlamıyom ne zaman izlediğimizi ama tahminen 5-6-7 yıl önceydi

@İl teber
  • Muhtemelen kıytırık tv filmlerinden biridir. Şu listeye bi göz at bakalım. Belki aralarından çıkar.

http://www.imdb.com/search/title?keywords=meteor&title_type=tv_movie
  • Kehanet olabilir mi?
    Filmin sonunda kıyameti beklerken ailecek sarılıyorlardı. Tüm olayları tahmin eden birisi vardı sanırım ve yazdığı son tarih kıyametti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoenix077

Kehanet olabilir mi?
    Filmin sonunda kıyameti beklerken ailecek sarılıyorlardı. Tüm olayları tahmin eden birisi vardı sanırım ve yazdığı son tarih kıyametti.

bu bahsettiğim filmi zamanında internetten indirmiştim sonra bir cd'ye yükleyip televizyonda dvd playerde izlemiştik

kehanet de değil hocam hatta seyrettim, sonunda çocukları alıyorlar sonra büyükler falan kalıyo sadece dünyada

@obili

bi bakayım yalnız o gösterdiklerin dizi falan değil dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csoyun -- 5 Şubat 2017; 14:38:15 >

• csoyun kullanıcısına yanıt
    Hayır dizi değiller , tv filmi diye geçiyor. Bazıları 2-3 bölüm şeklinde verilebiliyor da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.