Ben de en az 80 deyip 60 civarı aldığım data stracturesın objectionına gittim yarın da finali var çözecek çıkmış da kalmadı ne yapacaz bakalım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 7 Ocak 2025; 14:11:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu finalleri ne yapacağız (2. sayfa)
-
-
ben şimdiden konu anlatımlara çalıştım dsa için ama leetcode'dakileri çözemiyorum ya. bizim dsa da çok zormuş, tatilde bunu halletmek istiyorum.
-
Leetcode işin zirvesi ya kolayları bile çözüme baka baka yapıyordum, gerçi algoritma dersini ayrı aldığımız için şu an çok bakmıyorum onun yerine slaytlara düzgün çalışsam ve çıkmış bulabilsem daha mantıklı ama dolaylı olarak işe yarıyor yine
Ha eskiden sürekli gördüğüm son sene otur full leetcode kas olayına girer miyim, biraz uğraşırım ama çok da kasmam çünkü 1100 testten 1000'ini geçip kalan 100'ü için boş boş ekrana bakınca sinir oluyor insan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boş soru yok ama hiç emin hissettirmiyor bakalım
55-80 arası not beklentisi aralığı mı olur yav
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Ocak 2025; 12:46:1 >
kanka sen düzgün çalışmıyor musun anlamadım. 1600. olan adamsın, çalışkansın da istediğin halde niye olmuyor ki
-
Sınavlar kolay değil çünkü 1. sınıf dersleri gibi. Digital design dersini aldım, 3-4. sınıflarla dolu, final ortalaması 45 geliyor. 100 bekleyen adam 60 alıyor. Laba gidiyoruz 10 puanlık demoda soru soruyor cevaplayamadığın an - puan yiyorsun dizaynın doğru/yanlış olmasından bağımsız.
1 . sınıf dersleri çok daha kolay. Hoca faktörü de var, sample vermeyen var, sample ile alakasız soran var, çok faktör var.
Dersi zor/kolay yapan şey net bir şekilde dersi veren hoca ve asistanları, içeriği değil. Bu dönem anladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 8 Ocak 2025; 14:7:46 > -
bilkent ee'de bir dünya 3.9-4.0 var buna göre bilkent ee kolay
doğru çalışılıyorsa her şey yapılır. hoca bilerek kötü not veriyorsa dava açarsın, mahkemeler öğrenci lehine karar veriyor zaten.
-
Slaytlara tamamen hakim olmadığımı kabul ediyorum ama çalışmamak şöyle dursun ekimden beri neredeyse hiç ara vermeden çalıştım dönem sonuna kadar, zaten ortalama büyük ihtimalle yine 3.4-3.5 civarı gelecek ama hem benim geleceği çok kafaya takma olayım hem de bu sefer bazı sınavlarım o kadar hazırlandığım halde çok kötü geçti onları kestiremiyorum kaç gelir diye, atıyorum bugünde de hoca algoritma yazın demiş yazdım bir şeyini beğenmezse üstünü çizebilir, çizmeye de bilir.
Assignmentlar zaten 3 ayda içimi kuruttu zar zor kurtuldum yani bazen de bu kadar kasmasak mı diye düşünüyorum.
1in başında en kötü 3.8 yaparız diyordum ama görünen o ki rüyama bile girmez o not, gerçi geçen sene bölüm birincisinin 3.7 altında yaptığını düşününce bunun tek sebebi ben değilim gibi.
Abi sizin okulda fizik katalog bence sebep belli
O +matematikte çan olmaması zaten yıllardır anlam veremediğimiz bir şey, fizikleri B1 ve B2yle verdim çan olsa ortalamamı uçururdu da işte öğrenci dostu notlama tek tük derslerde görebildiğimiz bir şey oldu.
Tamam bugünkü iyi geçti çok şükür
Yarın son ana sınav discrete var, benim açımdan en zoru ama konuları önceden bilmenin avantajı olur diye düşünüyorum
Bunun anlamı Bilkent EE'de hocalar insan gibi, adil notlama yapıyorlar ve çalışan A alabiliyor, 4.0 getirebiliyor demek oluyor.
Ortalama yapmak için bu tarz okulları tercih etmek gerekiyor bana sorarsanız, kimsenin 4.0 alamadığı, bölüm birincilerinin 3.6'da falan takıldığı okullara giderseniz siz de patlarsınız.
-
Seçmelileri saymazsak bitti hocam bitti çok şükür
Bugünkü de beklediğimden iyi geçti ekimden beri ilk defa bu kadar rahat hissediyorum
Çok şükür bilgisayar derslerinin hepsi beklediğimden iyi gelmiş notu gelmeyen olasılık bir de assignmentlar kaldı onlar da beklediğim gibi gelirse bu dönem hedefine ulaştık demektir
kaç yani ortalama 4 mü
-
Bizim için 3.5 iyi demek
Cidden hedefe ulaştık ama biraz fazla kafaya taktım bu kadar kasma ile bitmez bu bölüm
Bu dönem de bitti loooo
-
Kaç ders kaldı hocam sizin? Mezun sayılırsınız bence şimdiden, az ders kaldıysa GPA bile oynamaz artık.
-
6 ders.
Bir tık düşecek gibi, daha belirli olmayan 2 dersin harf notu önemli.
Son dönem dahil yükselme/düşme ihtimali hep var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X