Şimdi Ara

Bu finalleri ne yapacağız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dersler bittikten sonra 1 hafta boşluk verdiler haftaya sınavlar başlıyor da bilmiyorum ya çalışıyorum yine bir şey çıkıyor, zar zor çıkmış buluyorum onda da yapamadığım oluyor vs. Hadi her şeyi hallettim sınavda yapamıyorum falan. Bekleye bekleye de içim sıkıldı olsa da dersleri verip geçsek artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• idk benim 2 tane final var Bu finalleri ne yapacağız Bu finalleri ne yapacağız 

Biri pazartesi, diğeri taaa 18 Ocak

• Rahat ol kanka birazdan finale gircem forumda takılıyorum

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

Güzelmiş saat koymuşlar; sırf bu yüzden kol saati aldım sınavlarda sınıfta saat olmuyor diye Bu finalleri ne yapacağız 

Başarılar bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 2 Ocak 2025; 17:41:59 >

Bilkentin sınıfları bile başka harbiden

• Benim finaller 2 gün önce bitti kafam hala yerinde değil yavaş yavaş normale dönerim bu sefer fena çarptı..

• 3 finalim kaldı vizelerden sonra çok konu birikmiş maalesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023'de Ne olacak ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekimden beri habire çalıştıktan sonra şu an gram çalışasım yok var ya açıp ps4'ü golfümle gazlamak istiyorum ama discrete ve ds gibi çalışsan da ne yapacağın belirsiz dersler olunca

Daha ara tatilde kendimizi geliştirecez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 2 Ocak 2025; 17:54:52 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Ara tatilde 2. dönem derslerine çalışıcam yoksa 2. dönem ayvayı yerim. 11 ocak gibi başlayacağım çalışmaya 1 ayım var.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

Nasıl ya diyecekken bizim programa baktım ve cevabı gördüm

Son sınıf güzel şey bence Bu finalleri ne yapacağız 

• Bir insanın odak süresi 15dk bile olamaz mı niye böyle oldu ya, hafta sonu kütüphane yapalım diyecem de yine hiçbir zaman tamam hissetmiyorum

Design project finali yok. Internship zaten

Bir teknik seçmeli dersim final yerine midterm 2 yaptı, ders 2/3 hafta önceden bitti, iyi oldu.

1 non tech seçmeli 10 dakika interview final yerine geçiyor, kek.

Kaldı geriye 2.

Final haftası görece rahat geçecek ama dönem boyu gerçekten yoğundum. Daha önce görmediğim kadar yoğun oldu bu.

Dün psikolog randevum vardı. Overthinking ile başa çıkmak için şu yöntemi önerdi: Erteleme yöntemi. Örneğin, ders çalışırken birden aklına farklı düşünceler gelebiliyor; mesela "Stajı nasıl bulacağım?", "Diğer derse ne zaman çalışacağım?", "Bu kızla olur muyum?" gibi. Bu tür düşünceleri çalışırken hemen kafanda döndürmek yerine, onlara odaklanmak için belirli bir zaman dilimi ayırıyorsun. Yani, ders çalışırken bu düşünceleri erteleyip, mesela saat 16:00'da bu aklına gelen şeyleri düşünmek için vakit ayıracağım diyorsun ve o zamana kadar işine odaklanıyorsun. Ancak bu düşünme süresi 10-15 dakikayı geçmemeliymiş.

Bunu daha önce duymuştum ama ne işime yarayacak ya deyip geçmiştim, ama sanırım denemeye değer gibi

bel fıtığı garantili sıra

bizim amfide de var buna benzer sıralar, kolçak aşırı küçük 2 saatten uzun sınavlarda eğilmekten boynum tutuluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 3 Ocak 2025; 11:57:20 >
  • Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

evet aşırı küçüktü.

Burası EE binası.

Ben burayı daha önce görsem asla CTIS yazmazdım bu arada.

Odak da kopuyo gerçi bir süre sonra da yani, her dönem min 2 kez o tarz sıralarda sınava giriyorum ondan dolayı tecrübem var.

Kalem kutuyu, cüzdanı vs. yan koltuğa atman gerek, o küçük masada kağıt dışı bir şey olunca kol çarpıyor yere düşüyor

en iyisi orta büyüklükte sınıf + geniş masa. Masa özellikle geniş olmalı, yoksa yine iki büklüm oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 3 Ocak 2025; 12:5:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.