Şimdi Ara

Bu Fırsat Kaçmaz RF Online ACADEMY SERVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bu Fırsat Kaçmaz RF Online ACADEMY SERVER

Evet arkadaşlar bilmiyen arkadaşları bilgilendirim dedim Rf online Yeni oyuncular için Özel bir server açtı bu serverin diğer serverlerden farkı exp rate oranı x4 katı ve hafta sonları x6 katına kadar ulaşabiliyor.

http://www.playrf.com/news/event/event_notice_view.asp?idx=135

Server Özellikleri : Exp rate Oranı diğer 2 serverden yüksek ve 50 ve 56 lvl unlock exp görevleri yapma derdi yok ve 55-56 olduktan sonra şeçtiğiniz 2 serverden birine geçme şansınız var. Seçim yapmaz ise ilk servere otomatik yönlendiriliceksiniz.

1- 35 lvl olduğunuzda oyun size otomatik olarak 33 adet %50 atak potu veriyor
    2- 40 lvl olduğunuzda oyun size otomatik olarak 5 Adet Ether Scroll ve 2 Adet PT scroll veriyor
    3- 45 lvl olduğunuzda oyun size sizin seçeceğiniz 1 Adet 45 lvl Relic Weapon Alıyorsunuz.
    4- 50 lvl olduğunuzda oyun size sizin seçeceğiniz 1 Adet 50 lvl intense Armor Set Alıyorsunuz.
    5- 52 lvl olduğunuzda oyun size sizin seçeceğiniz 1 Adet 53 lvl intense Armor Set Alıyorsunuz.
    6- 55 lvl olduğunuzda oyun size sizin seçeceğiniz 1 Adet 55 lvl intense Armor Set Alıyorsunuz.
    7- 55 56 lvl olduğunuzda oyun size sizin seçeceğiniz 1 Adet 55 lvl Crimson silah sahibi oluyorsunuz

Not : Seçtiğiniz ödüller yaptığınız seçimlerden en geç 48 saat içinde gerçekleşiyor. Ve tamamen üçretsiz 1 yıl süreniz Var

Böyle bi fırsatı değerlendirin bence itemlerin değeri 7-8B eder yani oyun parası ile 7-8 milyar cp ortalama fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GMSephiroth -- 19 Şubat 2011; 17:26:34 >

• Offical server private serverlardan beter olmuş herkes de crimson weaponlar var. :)Offical serverdan bi cacık olmaz artık boşuna uğraşıyorlar.

Bu alana reklam yasakmış.
  • Biraz avantajlı. Yeni başlayanların diğerlerine yetişmesi için burada hızlı şekilde kasmaları güzel olur ama şu dikkatimi çekti. Şimdi verilen ödüller biraz abartılmış yani oyuncular bu ödülleri alabilmek için bile hemen oraya girip karakter kasabilirler. Yani bu yeni oyunculardan ziyade işi bilen oyunculara yapılan bir kolaylık gibi geldi.
  • size iyi bu serverde
  • officalde oynamayı özledim ama ya DC sorunları sürekli
  • ben de başladım hediyeler cidden az deil crimson spear alsam kafi 3-4 den fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.