Şimdi Ara

Bu fiyat farkı neden kaynaklanır sizce? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işte benim kaçak telefon tanımlamasını yaparken kastettiğim buydu...adamlar firmalara sipariş üzerine mal getirirken fazladan getiriyolar ve bunlar da şahıslar tarafından alınıyor(bu şahıslar grey,onpa v.s. deil direkt şahıs)işte bu telefonlar kaçak oluyor...du en azından artık yasa çıktı tabii böyle birşey söz konusu deil:)
    yani son tahlilde söylemek istediğim bu kvk telefonla grey telefon arasında kalite farkı yoktur.fiyat farkı bayiilikten ve servis ağından kaynaklanmaktadır...
    saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: MertSener

quote:

Orjinalden alıntı: LETs FLY

"....bir ithalatçı firmanın ...." demişsin o ithalatçı firmanın KVK olduğunu ama isminin GREY olarak geçtiğini biliyo muydun?

Kardeş sen grey telefon hiç gördünmü?
    Git bir kutusuna filan bak istersen,garanti belgesindeki kaşe,logo nedir diye..

@antin kuntin
    Gümrüğe gelen telefonların neredeyse hepsi sipariş üstüne geliyor zaten.Yani büyük firmanın kapması gibi bir olay söz konusu değil.

Saygılarımla,

MERTŞENER

• dukkan kırasndan kaynaklanıodr ciddiyım bak oledır uygun olan yerden al dostum
  • KVK garantiliyi ucuza bulursan aynı şekilde genpa yıda kaçırma derim bende 6680 aldım 1 hafta kadar oluyo adam iki tane çıkardı biri makrotel mi neydi diğeri de KVK, makrotel 720 KVK 780 dedi bende biraz pazarlıkla KVK yı 750 ye aldım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.