Merhaba.. Bugün gittim ve iki dükkana k750i nin fiyatını sordum.Bu iki dükkan da yanyanalardı bu arada.İlk girdiğim dükkanda bana 700YTL dediler.İkinci dükkanda da 650 YTL KVK garantili dediler.Bundan önce de başka bir yerde 750 YTL demişlerdi..Sizce bu fiyat farkının sebebi nedir?
Eğer KVK ya 650 dediyseler, satıcı farkından kaynaklanıyordur. Koş 650 yi al derim
kvk 650 çok iyi fiyat bencede kaçırma derim
saticini koydugu kardan veya degisik nedenlerden kaynaklaniyor...
adamların elinde eski telefon kalmış tabi eski fiyat güncel fiyatlardan haberi yok(var da yok..)
650 iyi fiyat
way be k750i sen bu hallere düşecek tel miydin ben o fiyata spotunu almıştım bencede fiyat çok iyi kaçırma derim
cusel f,yat. ben en ucuz 679 die biliyordum
bir konuya dikkat etmeni tavsiye ederim Bazı yerlere giriyorsun Grey telefonlara kvk garantili diyor adamlar bilen almıyor tabii ama bilmeyene satıyorlar. Sen de dikkat et bence. Saygılar.
buna spe deniyo...yani serbest piyasa ekonomisi:)
KVK 650 hiç kaçmaz.
arkadaşlar bende merak edip sordum ama se nin grey olan telefonu yokki sadece nokia nın grey telefonu geliyor zaten onlarda çok yüksek modelleri yalnışsam düzeltin.
Grey olayını bilmiyorum... Ama nokia nın düşük modellerinde de grey telefonlar var. Sadece yüksek modelleri değil yani Saygılar.
kvk nın elimde listesi var. ben bayisi oldugum halde ben bile alamıyorum 650 e... acaba bu hangi ulkenin kvk sı... bildigim kadarıyla turkiyeden baska ulkede kvk yok ama.bu fiyat bence yiğidim adam sana atmış. en ucuz mobiltelde oda 679 ytl. bu ürün cırtcırt lı bir ürün bence. adam almış kredi akrtı ile peinete ceviyor tavan yapıyor olabilir.
valla bende cok karsılasıyorum boyle bı fıyat farkıyla acıkca soruyorum nıye bole dıyee adam baslıyo kıvırmaya onu ole ızlemek hosuma gıdıyoo sende dene super oluyoo.yaratıcı zekası ne uratıyoo bak bakalım
Abi bizim siteler yada insanlar anla işte bizi kazıklamaya çalışıyor. Adam ne kadar kazıklarsam o kadar kâr ederim diyor. Al sana örnek.
Hepside aynı ve hepside garantili telefon. Ama fiyat farkı en ucuz ile en pahalı arasında 147,90 YTL.
ne varki bunda serbest piyasa arkadaşım herkes istediği fiyata mal satabilir kazıklama demezler buna SERBES PİYASA EKONOMOSİ DERLER. adı üstünde herşey serbesttir. kimse kimseye zorla mal satmazki? herkez sonuçta işine geleni alıyor.
mesela şu anada 6630 un grey olan 490-ytl kvk olanı 590-ytl eee bu durumda kimin hangisi işne gelirse olnu alıyor haksızmıyım.
Fiyat farkı evet ama anlamadığım yükdek fiyat verenlerde satış yapabiliyor. Benim kayınço yu d600 almaktan vazgeçirdim K750i alacagız ama www.pazaraktif.com da havale ie 630ytl burada yalnız irtibat telefonu bile bulamadım. Altunizade Telsim shop ta 670ytl peşin
arkadaşım sen pazara gidiyorsun ve domates alıyorsun. Soruyorsun 1 milyon diyolar. yan tarafa soruyorsun 4 milyon diyolar. bu serbest ekonomi mi oluyor sence. Yok arkadaşım. Biz buna halk dilinde KAZIKLAMA diyoruz. Ama alırsın yada almazsın o senin bileceğin iş.