Şimdi Ara

Bu iki teyp farkı nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , arabama teyp almaya karar verdim 2 haftadır araştırıyorum bir oraya bakıyorum bir buraya anlamadığım konu olduğundan sonuç bulamadım

Şu iki teyp arasında kaldım ama farkları nedir

bütçem 200 - 250 TL
    http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/pioneer-deh-x1950ub-oto-teyp-P142958689
    http://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/pioneer-mvh-x195ui-usb-aux-ipod-iphone-android-destekli-oto-teyp-P172558626?cid=700501&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&utm_content=110_280_3531&utm_term=

Yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 31 Temmuz 2017; 14:56:7 >

• tekinde CD sürücü var, diğerinde CD sürücü yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Hocam gözden kaçırmışım pardon

Peki onlar yerine bunu alsam ne olur

http://m.n11.com/pioneer-mvh-08ub-orjinal-2-yil-digicom-garantili-usb-aux-oto-teyp-P138495753?cid=604001&gclid=Cj0KCQjwqvvLBRDIARIsAMYuvBG2SuzKBgVSSnvulYYegzDDTuxK1YmP56fV8ohyBaRg6vyzW-zGd0IaAlx4EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Hocam gözden kaçırmışım pardon

Peki onlar yerine bunu alsam ne olur

http://m.n11.com/pioneer-mvh-08ub-orjinal-2-yil-digicom-garantili-usb-aux-oto-teyp-P138495753?cid=604001&gclid=Cj0KCQjwqvvLBRDIARIsAMYuvBG2SuzKBgVSSnvulYYegzDDTuxK1YmP56fV8ohyBaRg6vyzW-zGd0IaAlx4EALw_wcB&gclsrc=aw.ds

kullanmak istediğin hoparlörler nelerdir?

Aracım Mitsubishi Colt hocam kendi hoparlöründe kullanacağım

Yada "hocam şunlarda pahalı değil iyi gider (100 - 150 TL) alın" derseniz düşünebilirim açıkçası aracımda sadece ön iki kapıda var ses çok az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 31 Temmuz 2017; 19:29:6 >
  • quote:

Aracım Mitsubishi Colt hocam kendi hoparlöründe kullanacağım

Yada "hocam şunlarda pahalı değil iyi gider (100 - 150 TL) alın" derseniz düşünebilirim açıkçası aracımda sadece ön iki kapıda var ses çok az

arka kapılara kaç cm hoparlör oluyor

Hocam tam emin değilim,şuan işteyim yarın bakıp yazarım ellerinize sağlık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arabanın modeli nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam avuç ile ölçüm yaptım dış çerçeveler dahil 17 cm gösteriyor ölçümüm ama içi 16 cm'dir diye düşünüyorum
  • quote:

Hocam avuç ile ölçüm yaptım dış çerçeveler dahil 17 cm gösteriyor ölçümüm ama içi 16 cm'dir diye düşünüyorum

ön kapı hoparlörlerinden memnunsanız sesi baya açtığınızda patlak hoparlör sesi vermiyorsa bütçeniz dolayısıyla suan değistirmenize gerek yok, belki ilerde değiştirirsiniz. teyp olarak Pionerın 190tl lik yukarda linkini verdiğiniz sadece usb çalıştıran teypleri işinizi görecektir. ses dengesi için arka kapıyada hoparlör takmanızı öneririm. 150tl bütçeniz olduğu için Sounmagus 17c işinizi fazlasıyla görecektir, tweeterlarını orta direklerin üst kısmına takarak akustiği artırabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/soundmagus-sm-17c-16-cm-component-takimi-p-OTAKTSM17C?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto.pla&gclid=EAIaIQobChMIq6Ddoby11QIVhTLTCh1kLAOmEAQYASABEgKSAvD_BwE

Ses kalitesini olarak son ses 45 tabi ki o yükseklikte dinlediğimde ses çok kötü oluyor bass,tiz vs herşey birbirine karışıyor,genellikle 25 27'de dinliyorum canım sıkkınken ya da şarkı hoşuma gittiğinde 35'de rahat bir şekilde dinliyorum ama tabi kimsenin rahatsız olmayacağı müsait yerlerde

Hocam gerçekten elinize sağlık çok hızlı bir şekilde yardımcı oldunuz beni nasıl mutlu etti size anlatamam
  • quote:

Ses kalitesini olarak son ses 45 tabi ki o yükseklikte dinlediğimde ses çok kötü oluyor bass,tiz vs herşey birbirine karışıyor,genellikle 25 27'de dinliyorum canım sıkkınken ya da şarkı hoşuma gittiğinde 35'de rahat bir şekilde dinliyorum ama tabi kimsenin rahatsız olmayacağı müsait yerlerde

Hocam gerçekten elinize sağlık çok hızlı bir şekilde yardımcı oldunuz beni nasıl mutlu etti size anlatamam

bişey değil hocam, iyi dilekleriniz için ben teşekkür ederim. sesi bozmasının sebebi orj. teybin cıkışları ile de alakalı olabilir, bu tür teypler yüksek seslere cıktıkça kalite düşmektedir. bide pionerın teybi ile deneyin, yine bunda da sesi yükselttikce belirgin bozulma varsa, ve arka kapılara takacağınız soundmaguslarda bozma olmazsa, ilerde ön kapılarada soundmagusun 17c modelini takabilirsiniz.

Bu yazdıklarınızı not olarak kaydettim hocam çok işimi yarayacak.Şuanlık bütçe konusu olduğundan dolayı dediğiniz gibi ilerde ön kapılarada takarım keyifli bir şekilde müzik dinlemeye devam ederim.Arabayı 4 ay önce aldım hocam yok artık orjinal teyp ile sıkıldım track şarkı dinliyorum resmen 4 aydır aynı şarkılar ezberledim
    Bu arada hocam aracımızın donanım özellikleri ile ilgili bilgisi olan arkadaşlara danıştım ''13cm slim hoparlör var. Dışarıdan görüntü olarak büyük yapılmış o kadar.'' dediler yani soundmagus'un 13cm olanlarını tercih etmeliyim ?

• quote:

Bu yazdıklarınızı not olarak kaydettim hocam çok işimi yarayacak.Şuanlık bütçe konusu olduğundan dolayı dediğiniz gibi ilerde ön kapılarada takarım keyifli bir şekilde müzik dinlemeye devam ederim.Arabayı 4 ay önce aldım hocam yok artık orjinal teyp ile sıkıldım track şarkı dinliyorum resmen 4 aydır aynı şarkılar ezberledim
    Bu arada hocam aracımızın donanım özellikleri ile ilgili bilgisi olan arkadaşlara danıştım ''13cm slim hoparlör var. Dışarıdan görüntü olarak büyük yapılmış o kadar.'' dediler yani soundmagus'un 13cm olanlarını tercih etmeliyim ?

evet o zaman 13cm olan modelini alın.

Hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için görüşmek üzere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.