Şimdi Ara

bu fiyata 1520 alinirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avea bayinde son kalmış siyah bir lumia 1520 buldum kutu açılmış ama jelatinleri uzerindeymis kullanılmamış sıfır diyor satıcı ve distribütör garantili fiyata 1200 tl dedi bir kaç hafta içinde almayı düşünuyorum
    sizce fiyat nasıl telefonun kronik sorrunu varmidir kkutunun açılmış olması canımı sıkıyor bir değişim filan olduysa diye bir yandan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bence alınır 1520 güzel ve güçlü bir cihaz ama ekranı çok büyük bana göre kutunun açılmış olması biraz korkutuyor ama sorun olmaz herhalde bence bir imei sorgulatın servisi var mı neyin nesiymiş diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

Hocam bence alınır 1520 güzel ve güçlü bir cihaz ama ekranı çok büyük bana göre kutunun açılmış olması biraz korkutuyor ama sorun olmaz herhalde bence bir imei sorgulatın servisi var mı neyin nesiymiş diye

Hocam avea da kontratli sattilan elinde kalan cihazlardan biriymiş faturayı adıma kesecek gidip bir bakicam hafta içi kutu bakmak içina açıldı diyor adam

• quote:

Orijinalden alıntı: ^7pMş^

Arkadaşlar avea bayinde son kalmış siyah bir lumia 1520 buldum kutu açılmış ama jelatinleri uzerindeymis kullanılmamış sıfır diyor satıcı ve distribütör garantili fiyata 1200 tl dedi bir kaç hafta içinde almayı düşünuyorum
    sizce fiyat nasıl telefonun kronik sorrunu varmidir kkutunun açılmış olması canımı sıkıyor bir değişim filan olduysa diye bir yandan

Esnaf milletinin lafına güvenilmez o fiyata dehşet telefonlar var.Wp alacaksanız mis gibi 640xl var.Android olarak g3,z2 varken değmez.

• O fiyata satılmaz o telefon sıkıntısı olma ihtimali yüksek ille windows alacam diyorsan o fiyata iyi modeller çıktı yada android g2 yada gmd elite tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mermi8

O fiyata satılmaz o telefon sıkıntısı olma ihtimali yüksek ille windows alacam diyorsan o fiyata iyi modeller çıktı yada android g2 yada gmd elite tavsiye ederim

Benimde içime sinmedi hocam ama çok istiyordum malesef kısmet değilmiş

• Hocam yanlış anlama sözum meclisten dışarı telefoncu milletine güven olmaz kutusu acilmissa ve fiyatıda düşükse mutlaka onda bir bit yenigi vardır içine siniyorsa al sinmiyorsa uzak dur derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mermi8

O fiyata satılmaz o telefon sıkıntısı olma ihtimali yüksek ille windows alacam diyorsan o fiyata iyi modeller çıktı yada android g2 yada gmd elite tavsiye ederim

Benimde içime sinmedi hocam ama çok istiyordum malesef kısmet değilmiş

Sakın bulaşmayın. O fiyata arkadaşın dediği gibi sony z2 alımır, yıllarca kullanılır. Hatta g3 bile bulunur, paralel ithalat olarak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar avea bayinde son kalmış siyah bir lumia 1520 buldum kutu açılmış ama jelatinleri uzerindeymis kullanılmamış sıfır diyor satıcı ve distribütör garantili fiyata 1200 tl dedi bir kaç hafta içinde almayı düşünuyorum

Kimseye bakma hocam telefonu incele vidalarında zedelenme falan yoksa al. Sıfır lumia 1520 bulmuşsun daha ne istiyorsun. Fiyat süper Ben 930 ariyorum sifir ama yok yok yok hicbir yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 27 Haziran 2015; 19:54:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende sıfır gibi tertemiz 1520 var satabilirim 1000TL,ye ilk gunden beri jelatin ile kullanildi,nokta kadar bile cizik yok,10-11 ay daha garantisi var,kutu,ve fatura tam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eredesma

Bende sıfır gibi tertemiz 1520 var satabilirim 1000TL,ye ilk gunden beri jelatin ile kullanildi,nokta kadar bile cizik yok,10-11 ay daha garantisi var,kutu,ve fatura tam.

Şehir ?

• quote:

quote:

Bende sıfır gibi tertemiz 1520 var satabilirim 1000TL,ye ilk gunden beri jelatin ile kullanildi,nokta kadar bile cizik yok,10-11 ay daha garantisi var,kutu,ve fatura tam.

Şehir ?

Istanbul

• quote:

quote:

quote:

Şehir ?

Istanbul

Ben başka şehirde yim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.