Şimdi Ara

Bu fiyata alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bizim evin hemen yanında bir spotçu var.Birazcik konuştum ve pazarlık yaptım ve su alttaki listeyi bu fiyata indirdim.Sizce nasıl? Hepsi sıfır ayrıca oyunlar da PAL.(PS4)

GTA 5
    FIFA 15
    Call Of Duty Ghosts
    Dualshock 4 kırmızı
    Hepsi 500TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alınırda ps4 ve bu kadar oyun 500 tl az bi hatası vardır
  • Hepsini ikinci elde toplam 300-350 ye kapatirsin.

• gta v primary hak 60 tl
    fifa 15 primary hak 60tl
    cod ghosts alma pek iyi değil onun yerine bf 4 primary hak al 25-30 tl
    dualshock4 160 tl desek.

toplam 310 tl tuttu.

istersen ki şart bence 80 tl'ye hk psn plus al toplam 390tl 110 tl kendi cebine kalır PS PLUS + BF4 + GTA V + FIFA 15 + DS4 almış olursun 390tl'ye. dijital al oyunları kutulu pahalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 22 Mart 2015; 15:10:16 >
  • ghostun ikinci eli 40 50 civari gta 5 90 100 desek fifada öyle oyunlar 250ye kapanir 2. el ds4u indirtmeye calis oyunlari 0 alcan diye israr ediyorsan fiyatlar guzel 450 yaptirtmaya calis yinede..

• Bana fiyat fazla gibi geldi.

• 150-200 lira fazla tabi kutulu ikinci el alırsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 22 Mart 2015; 16:24:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    6 ay önce açıldı
    Bu Fiyata PS5 Alınır Mı ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunların fiyatını epey pazarlık yapıp indirdim.
    Hepsi ikinci el olursa GTA 5=100 FIFA=100 Cod 70 toplamda 270 oluyor.Acikcasi ikinci el kol asla almam benim öyle takintilarim var.ama toplamda 420 oluyor.ama yine de ikinci elden sıfır daha güvenilirdir.
    Öyle primary falan hiç anlamadigim konular.PS1 PS2 var bende aliyorduk cd i 5 liraya bitiyordu olay.PS3 ile cok degismis buralar.ayrica internet indirme açısından sıkıntı çıkarabilir.yanilmiyorsam sınırlı olmasi lazim.bir de ghost takı amacım maksat iki kişilik bir oyun olsun.bf iki kişilik değil.
    Açıkçası oyunlar sıfır olunca böyle daha bir güvenilir oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaan z.

Oyunların fiyatını epey pazarlık yapıp indirdim.
    Hepsi ikinci el olursa GTA 5=100 FIFA=100 Cod 70 toplamda 270 oluyor.Acikcasi ikinci el kol asla almam benim öyle takintilarim var.ama toplamda 420 oluyor.ama yine de ikinci elden sıfır daha güvenilirdir.
    Öyle primary falan hiç anlamadigim konular.PS1 PS2 var bende aliyorduk cd i 5 liraya bitiyordu olay.PS3 ile cok degismis buralar.ayrica internet indirme açısından sıkıntı çıkarabilir.yanilmiyorsam sınırlı olmasi lazim.bir de ghost takı amacım maksat iki kişilik bir oyun olsun.bf iki kişilik değil.

ghost degil battlifield 4 veya cod adwanced wrf. al ghost cogu kisi ve site tarafindan dusuk puanlara tutulmus ve begenilmemis bir oyun

orjinal ps4 oyunu ile
    2. el ps4 oyunu arasinda ki tek farkk jelatin gercelten jelatin icin bazi oyunlarda 70 80 tl fark olabiliyor gerek yok

cd cizik degil kutulu kitapcikli ise 2.elde sikinti yok.

djital oyunuda ogrenin bence cok kullanisli

2.el ds4 olayina katiliyorum bak onun 2.eli hoş olmayabilir. oda internette falan 130-170 arasi daha fazlada verme bence

• quote:

Orijinalden alıntı: MuhibbiX

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan z.

Oyunların fiyatını epey pazarlık yapıp indirdim.

ghost degil battlifield 4 veya cod adwanced wrf. al ghost cogu kisi ve site tarafindan dusuk puanlara tutulmus ve begenilmemis bir oyun

orjinal ps4 oyunu ile
    2. el ps4 oyunu arasinda ki tek farkk jelatin gercelten jelatin icin bazi oyunlarda 70 80 tl fark olabiliyor gerek yok

cd cizik degil kutulu kitapcikli ise 2.elde sikinti yok.

djital oyunuda ogrenin bence cok kullanisli

2.el ds4 olayina katiliyorum bak onun 2.eli hoş olmayabilir. oda internette falan 130-170 arasi daha fazlada verme bence

Belirttigim gibi oyunda hedefim iki kişilik olmasi konusu pek önemli değil adw Warfare fiyat farkı fazla.

GTA 5 te ve COD da bazı kodlar var bunlardan yararlanmak istiyorum açıkçası.
    Ama belirttigim gibi dijital de internet konusu çok sıkıntı o yüzden istemiyorum dijital.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.