Şimdi Ara

Bu fiyata bu laptop alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.n11.com/dell-xps-14z-g43p65-i5-2430m-6gb-500gb-14-1gb-P15089916

Arkadaşlar lütfen yardım edin bir türlü karar veremedim bu laptop alınır mı bildiğiniz bir sorunu var mı ?

Olmazsa olmaz istediğim özellikler küçük ekranlı olması 14"-13.3" gibi , harici ekran kartı. Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler...

• 1. Teşhir ürün
    2. Eski Nesil işlemci
    3. Ekran Kartı giriş seviyesi ve yetersiz
    4.sadece 2 adet usb giriş var sorun olabilir
    5. Ssd yok
    Tek artısı hdd dönüş hizi olarak görünüyor. Bu fiyattan 200 eksigine i3 lu asus s46cb de alınabilir. 1400 civarında i5 lisi de olabilir. Ustelik ssd barindiriyorlar.
    14" vazgeçilmez olmasa 15.6 " lik asus k56cb yi de tavsiye ederdim. Diğerleri gibi o da 21mm kalınlığında ultrabook tarzı bir laptop ve 200 gr agir verdiğiniz linkteki dell den.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle fiyatının hakkını veren bir model almalısın bence ;)

Ekran kartı düşük diyenler bende aynı modelin 520MX olanı var çok bir fark yok aralarında daha iyisi olsa çok iyi olurdu fakat modelden yana bir sıkıntımda yok ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Defender* -- 7 Ağustos 2013; 1:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frdbb

1. Teşhir ürün
    2. Eski Nesil işlemci
    3. Ekran Kartı giriş seviyesi ve yetersiz
    4.sadece 2 adet usb giriş var sorun olabilir
    5. Ssd yok
    Tek artısı hdd dönüş hizi olarak görünüyor. Bu fiyattan 200 eksigine i3 lu asus s46cb de alınabilir. 1400 civarında i5 lisi de olabilir. Ustelik ssd barindiriyorlar.
    14" vazgeçilmez olmasa 15.6 " lik asus k56cb yi de tavsiye ederdim. Diğerleri gibi o da 21mm kalınlığında ultrabook tarzı bir laptop ve 200 gr agir verdiğiniz linkteki dell den.

Bende bu laptop dan önce s46cb bakiyordum fakat suan hicbir yerde bulamiyorum fiyat olarak 1200 un ustune cikamiyorum
    S46cb nerde 1000 tl oldugunu soylerseniz sevinirim

Bir de urunun teshir urunu oldugunu nasil anladiniz
    tesekkur ederim

• Kusura bakma aciklamayi degistirmis son kalan urun teshirmis
  • Urun açıklamasında oyle yszmis satıcı. Ürün son 1 adet kalmış teşhir ürünüdür diye. Ben mi yanlış gördüm acaba..
    S46 cb nin i3 versiyonu teknosada 999 tl den dahi satıldı Mayıs haziran döneminde. Tekrar o fiyata düşer mi bilmiyorum ama 1200 du gecen hafta. 1000 tl den olabilecek şekilde yardimci olabilirim .pm atıyorum. Ha bu arada 1149 tl idi kliksada da bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.