Şimdi Ara

Bu Fiyata Bu Özellikler Msı Ucuz Degil mi Alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CartmanBra

Hocam mesaja cevap veremiyorum forum hata veriyor. Ben indirime yetiştim. Ebrar düzeltme işini biraz geç yaptı. Ben de hemen acele ettim.

Bilgisayarlarin farkı 4.2 de rami daha performanslı ve mekanik klavyesi var. Başka bir fark yok.

Hala devam ediyor fiyat. Duzeltmemisler daha.
    Evet hocam arayacam birazdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim elime para en erken ayın 31 inde geçiyor bir daha indirim olabilecegini söylediler şuan indirim bitmek üzere felan dediler hayırlısı bakalım nasibimde varsa msı alacam indirim birdaha olmazsa monster alacam artık yapacak bir şey yok

• 8. nesil olması güzel bir artı monsterin. Umarım üzmez.

• Youtube de baya alan var tanıtımını yapmışlar hiçbirind bi sorun yok ama birazda şans işi

• quote:

Orijinalden alıntı: lustful06

yukko ve incehesapta fiyatları güncellemişler.ben ebrar dan satın aldım.bakalım hayırlısı
    Kargoya verildi mi hocam sizin bilgisayar?

• CartmanBra kullanıcısına yanıt
    Hocam elime gecti bu sabah.240 gb samsung evo ssd sipariş ettim.onunla beraber kurulumu yapcam.kasa kalitesi rezalet gibi duruyor.keske aleminyum kasa bir sey sipariş etme fırsatım olaaydı.kur bu fiyatlara tırmanınca su pc yi 5000 tl ye aldıgımıza şükreder hala geldik

• quote:

Hocam elime gecti bu sabah.240 gb samsung evo ssd sipariş ettim.onunla beraber kurulumu yapcam.kasa kalitesi rezalet gibi duruyor.keske aleminyum kasa bir sey sipariş etme fırsatım olaaydı.kur bu fiyatlara tırmanınca su pc yi 5000 tl ye aldıgımıza şükreder hala geldik
    Isınma problemi ve kasa olayını düşününce sadece markaya para vermişiz gibi geldi bana

hocam gl73 8.nesil ürünü alcaktım.incehesapta vardı.onu kacırınca bunu panik halinde aldım.monsterdan daha iyi kasa kalitesi.ama ısınıyorsa ürün 5 para etmez.umarım daha güzel kampanyaları görüp üzülmeyiz.sizin ürün elinize neden ulaşmadı acaba
  • quote:

hocam gl73 8.nesil ürünü alcaktım.incehesapta vardı.onu kacırınca bunu panik halinde aldım.monsterdan daha iyi kasa kalitesi.ama ısınıyorsa ürün 5 para etmez.umarım daha güzel kampanyaları görüp üzülmeyiz.sizin ürün elinize neden ulaşmadı acaba
    Salaklık yaptım azıcık. Hesap açmadan satın aldım takip etmesi zor. Müşteri hizmetleriyle konuştum. Bana bi takip numarası verdiler. Numara benim siparişe ait değil. Tabi bunu farkedene kadar akşam oldu mh hizmetleri kapandığından tam öğrenemedim. 9da tekrar sorucam.

Edit: Kargo şubesinde hocam gelmiş bilgisayar. Windows yükleyip denicem bakalım 1 saate.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CartmanBra -- 1 Ağustos 2018; 10:39:2 >
  • Isınma sorunu mu var sizde? Kac derece bi ortamda kullaniyosunuz cihazi, ne kadar sure oynadiktan sonra kac dereceye cikiyo sicaklik yazabilir misiniz?

Ben 10 dk unigine benchmark yaptim ekran karti %100 kullanimda 65 dereceydi, islemci %30 kullanimda 73-75

Benim bilgisayarda cok sorun degil de fandan ufak bi tikirti geliyo, bi yere sürtüyo galiba bunla karsilasan var mi baska?

hocam ben hala sistemi kuramadım.ssd yi bekliyorum.siz kurdunuz heralde.göze carpan bir sey var mı?
  • quote:

hocam ben hala sistemi kuramadım.ssd yi bekliyorum.siz kurdunuz heralde.göze carpan bir sey var mı?
    Ekran çok sarımtırak. Böyle beyaz gelmiyor. Sanırım bir şeyler kurunca düzeltilebilirmuş. Rahatsız olmaya baslarsam araştırıp bulurum.

Kasayı ben de beğenmedim. Toz kaçmasın diye hiç birşey yapmamışlar. Niye öyle bilmiyorum. Tozlu bir ortamda çok rahat tozlanir içi bilgisayarın.

Sıcaklık bence normal. Fethiye'de oturuyorum. Malum sıcaklar belli. Anormal değil yani bilgisayin ısınması. Turboyla baya serinliyor. Turbosuz da bacağımı rahatsız etmiyor. Dizimin üstünde oynuyorum.

Çok ağır oyun oynamadığımdan da olabilir. Şimdilik Borderlands 2, Fallout New Vegas ve LoL oynuyorum en son ayarlarda. Takılma yok. Fallout için ssd olsa güzel olur çünkü az da olsa takılıyor mapde yürürken.

Sıcaklık testini yapmadım öyle hissettiğim sıcaklıkları söylüyorum ama ben beğendim yani.

Sadece kasa ve ekranı beğenmedim. Ekran çok hassas ya. Bildiğin bükebiliyorsun.

Ssd şart. İyi yapmışsınız alarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CartmanBra -- 2 Ağustos 2018; 21:40:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oh My Dayum

Isınma sorunu mu var sizde? Kac derece bi ortamda kullaniyosunuz cihazi, ne kadar sure oynadiktan sonra kac dereceye cikiyo sicaklik yazabilir misiniz?

Ben 10 dk unigine benchmark yaptim ekran karti %100 kullanimda 65 dereceydi, islemci %30 kullanimda 73-75

Benim bilgisayarda cok sorun degil de fandan ufak bi tikirti geliyo, bi yere sürtüyo galiba bunla karsilasan var mi baska?
    Hocam sıcaklık testi yapmadım ama benim fanlardan gelen öyle bir ses yok.

• Ben geçen hafta 4884 liraya aldım, şuan aynı sitede 6800 tl nerdeyse :)

Gelir gelmez Windows 10 da kurdum. Hafızasında driverlar için bir bölüm ayrılmış zaten. Oradan driverları otomatik kurdum. Şuan iyi. Kablosuz kulaklığım vardı. Onla uyumlu çalışıyor.

• quote:

Isınma sorunu mu var sizde? Kac derece bi ortamda kullaniyosunuz cihazi, ne kadar sure oynadiktan sonra kac dereceye cikiyo sicaklik yazabilir misiniz?

Farkettim de fandaki ses bende de var. Sıkıntı olmaz gibi ama bilemedim.

Evet ufaktan bir tıkırtı var sessiz ortamlarda duyuluyor sadece Çok da takmıyorum artık, ama yanıltmış olmayayım bilgisayarın sağ tarafından geliyormuş gibi duyuluyor, GPU fanı durduğunda da geliyor ama. HDD'lerden tıkırtı sesi duymadım şimdiye kadar zırıltı olurdu ama bilemedim, belki hdd'den geliyordur

Temmuz başında aldığım bilgisayarı 3. gününde arıza vermesiyle birlikte iade etmemin ardından ilaç gibi geldi bana MSI
  • quote:

Evet ufaktan bir tıkırtı var sessiz ortamlarda duyuluyor sadece Çok da takmıyorum artık, ama yanıltmış olmayayım bilgisayarın sağ tarafından geliyormuş gibi duyuluyor, GPU fanı durduğunda da geliyor ama. HDD'lerden tıkırtı sesi duymadım şimdiye kadar zırıltı olurdu ama bilemedim, belki hdd'den geliyordur

Temmuz başında aldığım bilgisayarı 3. gününde arıza vermesiyle birlikte iade etmemin ardından ilaç gibi geldi bana MSI
    Sizdeki gf mi gl73 mu

• Gf62 7re

• Almayanlar pişman mı acaba ?

4800 liraya aldım ,

Şimdi aynı sitede 8 bin :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.