Ekran kartı piyasası sıkıntılı ileride daha iyi ekran kartı ile güncellenecek bir sistem toplamak istiyorum. Ekran Kartı = Nvidia 1650 Super İşlemci = İntel Core i5 10400F Anakart = Wifi özellikli tavsiye Ram = 2x8 Gb tavsiye Ssd = Sandisk Ultra 3D 500 Gb NVMe M.2 (başka tavsiye verebilirsiniz) Kasa = Tavsiye Psu = Tavsiye Full Hd 144 Hz 1 Ms monitör ile kullanıldığı zaman fps durumu nasıl olur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeza42 -- 13 Ocak 2021; 1:40:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu fiyata bu sistem alınır mı?
-
-
Alacaksanız +8gb ram takviyesi ile 1660s li modele yönelin 1080p de üzmez.
-
1660 superli sistemle görüntü ayarlarını düşürerek FPS yi artırabilirsiniz
-
2021 yılında 4/8 sistem alınmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: imperial93
2021 yılında 4/8 sistem alınmaz700 liraysa neden alınmasın? gayet güzel giriş seviyesi bir işlemci ve orta seviye kartları çok rahat besleyebiliyor.
-
Bütçe bu kadarsa 1660S li sistem alınabilir.
-
Kabul edilebilir bir fark ödeyerek 6/12 işlemci tercih edilirse sistemin ömrü kafadan 3-4 yıl uzar.
Güncel tavsiyelerinizi bekliyorum
Hakarete gerek yok. 4 çekirdekli ofis işlemcisi aldırmaya devam edebilirsin insanlara
Bütçe artırıp 6/12 işlemciye geçin diyecektim ki zaten ilk mesajı i5 10400f olarak güncellemişsiniz bu iyi bir şey. Gerekirse ekran kartından kısıp sonradan yükseltirsiniz , işlemci daha uzun ömürlü bir bileşen
Artık 4 gb ekran kartı görünce garip hissediyorum. Hocam bence 4 gb bir ekran kartı artık bu devirde alınmaz. VRAM kullanımı inanılmaz boyutlarda. Aşağıya bir örnek bırakacağım, kendi sistemim. RX 570 8 GB ekran kartım olmasına rağmen bugün 1080p'de birçok oyunda 4 gb üstü VRAM kullanımı görüyorum. Bence 1650 Super almayın.
NOT: PUBG Ayarlar doku ve görüş uzaklığı ultra, kalanlar en düşükte 7300 MB; Division 2 yüksekte 6800 MB; GTA 5 Ultra (MSAA kapalı) 5300 MB civarı VRAM kullanımı görüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köl Tigin -- 13 Ocak 2021; 12:21:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X