Şimdi Ara

Bu fiyata daha iyi sistem toplanabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın bu pc yi almayı düşünüyorum amacım oyun oynamak bu fiyata daha iyi pc alabilirmiyim ? Bu fiyata daha iyi sistem toplanabilirmi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sıfır olarak alabileceğin şey üç aşağı beş yukarı bu. Ancak ben olsam 850-900 TL'ye ikinci el GTX 970 bulurartan parayla biraz daha düzgün bir anakart SSD ve Ryzen 5 2600 alırdım. Bir de yakın zamanda 16 yapma niyetin yoksa RAM'ı 2*4 almanı tavsiye ederim.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    gtx 970 ler miningde kullanılıyormu eğer kullanılıyorsa nasıl anlayabilirip mining yapılan kartların çok yıprandığını söylüyorlar ve bütçem bu daha fazla esnetemem teşekkür ederim :)

• sistemi yazın alacağım belki ozamana kadar 8. nesil için daha ucuz anakartlar çıkar ve bütün fikrim değişebilir bakıcaz yinede tavsiyelerinize açığım

• Mttpc M kullanıcısına yanıt
    Kullanılabilir. Ancak garantisi devam eden bir kart alırsanız sorun yaşasanız bile yenisiyle değiştirilir.
    freesync monitör alacagım gsync monitörlerin fiyati dolayisiyla gtx 10603gb yerine rx480 8gb almak daha mantıkli olabilirmi

• Mttpc M kullanıcısına yanıt
    O fiyata RX 480 8GB bulabiliyorsanız tabi ki 1060 3gb'den çok daha iyi bir karttır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hiçbiryerde stokta yok allah allah

• https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=9437

6gb 1060 veya 1050 Tİ alman daha mantıklı
  • Şu hale bak ya 4500 verip 1080p 60 fps zor oynuyoruz

• 1050ti 4gb mi yoksa 10603gb mi cünkü bütçemi daha fazla artirramam en yüksek bütçem bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mttpc

1050ti 4gb mi yoksa 10603gb mi cünkü bütçemi daha fazla artirramam en yüksek bütçem bu

3gb ile 6gb arasinda 300 tl var
    Ya 6gb 1060 ya da 1050 Tİ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1060 3gb alacağım bence yeterli bi kart ayarları ultraya çekip grafikleri uçurma gibi bi takıntım yok arkadaşımda vardı aynı karttan sıkıntisız olduğunu söyledi zaten %80pubg oynayacağım bu pc ile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.