Bir zamanlar neşe içinde geçen saatler ve mutluluk aka...
Şaka şaka ama cidden 2 sene öncesine kadar forumda çok güzel muhabbetler dönüyordu şimdi aşırı değişti bakalım neler olacak göreceğiz
quote:
Orijinalden alıntı: MrNoyan
Bir zamanlar neşe içinde geçen saatler ve mutluluk aka...
Şaka şaka ama cidden 2 sene öncesine kadar forumda çok güzel muhabbetler dönüyordu şimdi aşırı değişti bakalım neler olacak göreceğiz
2013 tee patlama zamaniydi sinra direk cokus 11 den 13 baya iyiydi
İşte efsane senelerden bir tanesiydi. Benim hala umudum var hocam canlanacak bu forum eski seviye geri gelecek
quote:
Orijinalden alıntı: MrNoyan
İşte efsane senelerden bir tanesiydi. Benim hala umudum var hocam canlanacak bu forum eski seviye geri gelecek
Katılım zamanı: 2 Nisan 2016
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
Katılım zamanı: 2 Nisan 2016
khanjui
kullanıcısına yanıt
Eski hesabıma birileri tarafından girilince bende yeni hesap açtım hocam uzun süre forumda yoktum zaten yeniden takılmaya karar verdim yeni hesabımla.
Aynen ya, bölümün sayfasını yeniliyorum, hep aynı konular, durum vahim 2013 ten sonra bir düşüş var zaten mesaj sayılarında da, nedeni belli aslında ama çok takan olduğunu sanmıyorum. Herneyse, o zaman dans
Büşra vişne
quote:
Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance
Büşra vişne
2013 ve efsane?
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
2013 ve efsane?
Alıntıları Göster
Forum eskiden çok güzeldi...
Biri 2003 te atılan "Forum eskiden daha güzeldi." postunu atsın.
Benim anlamadigim millet nereye gitti. Soyle iyi bir forum var soyleyin biz de oraya gidelim.
quote:
Orijinalden alıntı: Carpe Vita
Biri 2003 te atılan "Forum eskiden daha güzeldi." postunu atsın.
İlk kayıt olduğum zamanda böyle ağır bir dalga konusu olmuştum
quote:
Orijinalden alıntı: supremum
la bişi yap ozaman
quote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir.
Benim anlamadigim millet nereye gitti. Soyle iyi bir forum var soyleyin biz de oraya gidelim.
miğfer dibine çekildiler
quote:
Orijinalden alıntı: JoeyBane
quote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir.
Aylar sonra ilk defa foruma girdim ve bu konuyla karşılaştım her zaman böyle bir konu oluyor. Her zaman eski özleniyor, 2 yıl sonrada bu yılı özlersiniz.
Evet hesap 2013 ama daha eskiyim
quote:
Orijinalden alıntı: b00mbastic
quote:
Orijinalden alıntı: supremum
la bişi yap ozaman
Zamanı geri alamayız. Eskiler güzelmiş gibi gelir. Bugünlerde yarının eskileri olduğuna göre tadını çıkarmak lazım.