Şimdi Ara

10 shot tekila adamı ne hale sokar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
16.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşla iddiaya girdik o 10 tane içerim ard arda dedi ben içemezsin dedim sonuçları ne olabilir ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

10 Shot Tekila Kaç Shot Tekila Kafa Yapar?

Tekila, yüksek alkol oranına sahip bir içkidir ve aşırı tüketildiğinde ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. 10 shot tekila, hızlı bir şekilde alındığında, ciddi sarhoşluk, alkol zehirlenmesi ve hatta ölüme yol açabilir.

Tekila kaç shotta sarhoş eder, kişiden kişiye değişir. Vücut ağırlığı, cinsiyet, alkol toleransı ve genel sağlık durumu gibi faktörler, bir kişinin tekiladan ne kadar etkileneceğini belirler. Ancak genel bir kural olarak, çoğu insan için 10 shot tekila aşırı ve tehlikeli bir miktardır.

Tekila kafası ne zaman gelir, ne kadar hızlı alındığına bağlı olarak değişir. Boş mideye alınan tekila, dolu mideye alınana göre daha hızlı etki eder. Genellikle, 10 shot tekila aldıktan sonraki 30 dakika ila bir saat içinde belirtiler ortaya çıkmaya başlar.

Tekila kafası belirtileri şunları içerebilir:

• Baş ağrısı
    • Mide bulantısı ve kusma
    • Baş dönmesi
    • Bulanık görme
    • Koordinasyon kaybı
    • Konuşma bozukluğu
    • Uyuşukluk
    • Bilinç bulanıklığı

Aşırı tekila tüketimi, alkol zehirlenmesine yol açabilir. Alkol zehirlenmesi belirtileri şunlardır:

• Şiddetli kusma
    • Nefes alma güçlüğü
    • Hızlı kalp atışı
    • Düşük vücut ısısı
    • Bilinç kaybı

Alkol zehirlenmesi bir tıbbi acil durumdur ve derhal tedavi edilmelidir.

Tekila kaç shot içilir, sorusunun tek bir cevabı yoktur. Aşırı tekila tüketiminden kaçınmak ve güvenli bir şekilde içmek için, kendi sınırlarını bilmek ve sorumlu bir şekilde içmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İçer içmesine de.Sizin başınıza kalır adam sonunda, 10 shot tekila yarım şişe demek
  • Ben 5 tane denemiştim çok güzel kafa yaptı ama sabah kalkınca biraz kötü oluyosun :D
  • sert içki, bir şey yapmasa bile midenin neler yaşayacağını düşünün, kafa gelip geçişi sarhoşluk ama mide?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

arkadaşla iddiaya girdik o 10 tane içerim ard arda dedi ben içemezsin dedim sonuçları ne olabilir ?

İç izlenimlerini yeni konu olarak bizede anlatirsin
  • ben 10 shot içiyorum ama arka arkaya değil bi 2 tane atıyorum 5 dk sonra bi 2 daha öyle yani kaldı ki normalin üzerinde içki seviyem

10 tane arka arkaya vursam kötü çarpar, eğer arkadaşın iyi içici değilse bayılır, fakat 10 tekilayı içebilecek çok kişi var çok high class bi durum değil 10 tekila içmek
  • Midesi yıkanır yada ölür !
  • 19 mayısta alanyaya tatile gidiyorum ultra herşey dahil (yerli yabancı içki sınırsız) bir otele 2. gece tekila turnuvası düzenliycez birinciye ödül falan
    dönüşte resimleri eklerim kaç tekila içince nasıl olunuyor görürsünüz
  • hocam bırak bu işleri mgs'ye devam
  • 8 tane ard arda icmistim sonraki 1.5 saatimi hatirlamiyorum.kusmadim ama
  • 7şer tane içmiştik kaç para ödediğimizi hatırlamıyoruz. Sabah resmen komaya girmiştim

ha tabi 10 shot arka arkaya dizicekse ölüsü çıkar ordan ara vererek içiceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraveco -- 3 Mayıs 2010; 19:45:02 >
  • Geçen arkadaşın biri 4te sarsıldı 6da dünyamızla bağlantısı koptu. Ben efendi gibi 3 taneden fazla içmem
  • tekila olm bu borumu içkiyle şaka olmaz
  • Adam olarak kalmasına dikkat edin
  • içilir içersin de ama sonrasında hiçbişe hissetmiceksin acımıcak güven bana...
  • Konuyu fotolarla süslemeni bekliyorum
  •  10 shot tekila adamı ne hale sokar ?

ahmet abi gelir kurtarır sizi
  • 13 shot gece yatarken duvara kafa atmışım her yer kan içinde kaldı mideyi yıkattık gidip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.