Şimdi Ara

Bu foruma ne zaman baglansam İneternetim kopuyor 50sn?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu foruma ne zaman baglansam İnternetim kopuyor 50sn?

sonun çözümü için yardımcı olur musunuz? forumdan sogudum resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lampard23 -- 22 Ekim 2014; 2:04:54 >

• İnternetinizin kopmasıyla, forum arasında bir bağ kuramadım açıkçası. Hatanın forum kaynaklı olduğu tespitine nasıl vardınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

İnternetinizin kopmasıyla, forum arasında bir bağ kuramadım açıkçası. Hatanın forum kaynaklı olduğu tespitine nasıl vardınız?

12 saat kullanıyorsun interneti problem yok fakat buraya girince 1 dklık kesinti oluyor nedenini anlamış değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

İnternetinizin kopmasıyla, forum arasında bir bağ kuramadım açıkçası. Hatanın forum kaynaklı olduğu tespitine nasıl vardınız?

Valla saçma gelecek ama benzer dertten yakındığım olmadı değil Ne bileyim burada açtığım bir sayfa yüklenmediği zaman bazen diğer sitelerde de gecikme/kopma oluyor. İnternette dalgalanma olmuştur diye düşündüm hep ama aynı sıkıntıyı yaşayan varmış demek. Büyük ihtimal dalgalanmadır ama.
  • özellikle saat 00:00 sıralarında forum donuyor ve bir müddet öyle devam ediyor

birde citizen foruma reklam eklerken forum birden donuyor ,bekle bekle zor geliyor (citizen işini bitirene kadar) :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.