Şimdi Ara

SORU::::::PC yi kaç saat downloadda bırakıyorsunuz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben makineyi max 15 saat bırakıyorum.arkadaşlarım 20-25 saat.Acep makineler zarar görmeden(sıcaklıktan)nekadar açık kalabilir....

sistem

1.9 palomino+coolermaster HHC-L61 3000rpm
    Epox 8k5aE kt333 anakart
    256 samsung 400mhz
    32mb Geforce 2mx200 E.K
    120gb maxtor udma 133-8mb-7200rpm HDD

işlemci normal 38-işlemci kullanılırken 50 derece
    Sizcde nekadar açık kalabilir....

• valla ben 2 gün 3 gün bazen 4 gün açık bırakıyorumçsistemim imzamda yer alıyor.
  • Ben kapatmiyorum. Isınma problemim hic yok ama... Ayda iki kere belki kapaniyordur, o da 3 saat falan.
  • elektirik şebekesi izin verdiği sürece açık ..
  • eyer elektirik faturalarıyla 1 derdin yoksa pc ni elektrigin kesilene kadat acık bırakaabilirsin. hiçbi probl. olmaz
  • şu an benim sistem 4 gün 17 saattir açık.. hiç kapanmıyor sadece bazen restart atıyorum...
  • bilgisayarı bilmem ama ben yanıcam bu gidişle gözlerim kayıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben birkeresinde 3 gün kapatmamıştım hiçte elektrikler gitmemiş şansıma
    HL2 indirmeye çalıştım
  • 28 gün açık bırakan var ama ben en çok 2gün açık biraktim.aslinda bilgisayarin donanimlari sürekli açılıp kapanma ile zarar görür.açık olduğu sürece sorun yok.işlemde yapmazsan hiç ısınmaz.
  • Su an baktım 17 gun 23 saat 17 dakiika olmus
  • benimki de hep açık
    sadece arada restart
  • evt aslinda dogrudur da hocam bu miktar o kadar azdir ki tamamiyle goz ardi edilebilir....
    buna benzer bi topic vardi bi ara sanirim meke arkadasimiz cok iyi bi ornekle aciklamisti yanlis hatirlamiyosam
    quote:

Orjinalden alıntı: KeanuReeves

28 gün açık bırakan var ama ben en çok 2gün açık biraktim.aslinda bilgisayarin donanimlari sürekli açılıp kapanma ile zarar görür.açık olduğu sürece sorun yok.işlemde yapmazsan hiç ısınmaz.
  • Kardeşimin server olarak kullandığı sistem default soğutma ile 2500+@3200+ olarak voltajsız halde elektrik şebekesi izin verdiğince açık...
  • en son sanırım 9ay gibi bi süre açık kaldı sistemim...
    yanlış hatırlamıyosam arada hiç elektrik de gitmedi..
    en sonunda bi kapattım çünkü artık format atmam gerekiyodu sistem iyice aptallaşmıştı :)

hatta şunu sölim kurduğum bi program restart istemişti uninstal ettim resmen anında restart atmamak için...

divx indiriyodum yüklü miktarda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rialto

Ben makineyi max 15 saat bırakıyorum.arkadaşlarım 20-25 saat.Acep makineler zarar görmeden(sıcaklıktan)nekadar açık kalabilir....

sistem

1.9 palomino+coolermaster HHC-L61 3000rpm
    Epox 8k5aE kt333 anakart
    256 samsung 400mhz
    32mb Geforce 2mx200 E.K
    120gb maxtor udma 133-8mb-7200rpm HDD

işlemci normal 38-işlemci kullanılırken 50 derece
    Sizcde nekadar açık kalabilir....

bazen superonline, ttnet falan bir süreliğine çalışmıyor ya. işte o zaman adamlar ya reboot ediyorlar makineleri ya da sistem aşırı ısınıyor falan teknik hataları saymıyorum tabi.

Ben 3 yıl sürekli açık kalan makine biliyorum serverlarda. Istediğin kadar açık bırakabilirsin
  • ben angaraya giderken açık unutmuşum pc yi, başka zaman elektrik giderdi hiç gitmemiş 10 gün öyle beni beklemişti gerçi hep açık pc, arada res atarım. kapatmam, bi zararıda yok zaten.
  • be hergün 4 saat dinlendiriyorum
    geceleri hep açık
    download yapıyor
  • Öncelikle herkese

Bende ADSL aldım ama 9 gün oldu hale internete giremiom. O zaman görüşürüz.
  • Yaa ben hesapladim zaten gunde 2 saat bilgisayari aktif olarak kullanan biri bilgisayari kalan surede acik biraksa elektrik faturasina max. 15 milyon olarak yansiyor. ADSL si olan adama hic problem degil.
  • 2-3 gün açık bıraktığım oldu uydu dl olayına girdiğimde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.