Şimdi Ara

24 saatten sonra bilgisayar kafayı yiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar i7 13700K islemci kullanıyorum ve bir sorunla karşı karşıyayım sorunum: bilgisayar 24 saat geçtikten sonra herhangi bir uygulamayı açmıyor ve sistemde aşırı kasmalar donmalar oluyor bazı sorunlar denedim çözüm alamadım ve bu hatayı araştırmaya çalıştığımda hatayı yorumlayamadim lütfen yardımınıza ihtiyacım var

• dostum1227 D kullanıcısına yanıt
    Sıcaklık, bellek frekansı, bellek voltaj ayarı, anakart üzerindeki işlemci modu vs ne durumda?
  • windows update üzerinden onarım güncellemesini deneyin isterseniz (ayarları ve uygulamaları vs saklayı işaretleyerek)

• Swap file büyüklüğü yeterli değilse ve ram temizleme programı kullanmıyorsanız. Yine buna benzer durumlarla karşılaşılabiliyor.

• cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgisayarı yeni dizdigim için yani yaklaşık 6 7 aydır kullanıyorum baştan beri aynı sorunla karşı karşıyayım
  • intel 13700 işlemcilerinde kronik sorun var araştırırsan detaylı bilgiye ulaşırsın
  • Gene bilen bilmeyen yazmış. Çok büyük ihtimalle kullandığınız bir programın kullandığı bir hizmet ya da arka plan işlemi bellek taşması (memory overflow)'a sebebiyet veriyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.