Şimdi Ara

BU FORUMDA DOĞRULARI KONUŞMAK YASAK DEMEKKİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU FORUMDA DOĞRULARI KONUŞMAK YASAK DEMEKKİ...SÖYLEYİNCE BANLANIYORUZ...BI DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE FORUMA ÜYE OLDUM DEMEKKİ BOŞUNA İMİŞ...

• quote:

Orjinalden alıntı: Bunasılişanlamadım

BU FORUMDA DOĞRULARI KONUŞMAK YASAK DEMEKKİ...SÖYLEYİNCE BANLANIYORUZ...BI DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE FORUMA ÜYE OLDUM DEMEKKİ BOŞUNA İMİŞ...

problem ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigknife

quote:

BU FORUMDA DOĞRULARI KONUŞMAK YASAK DEMEKKİ...SÖYLEYİNCE BANLANIYORUZ...BI DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE FORUMA ÜYE OLDUM DEMEKKİ BOŞUNA İMİŞ...

problem ne

Bencede problem nedir

• quote:

quote:

problem ne

o deahtbodies adam dogruları söyledi ve banlandı!

• Dün akşam bir arkadaş forumu kirletenleri topic acarak mod'lara şikayet etmişti,sanırım o arkadas bu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaNdSoMe___

Dün akşam bir arkadaş forumu kirletenleri topic acarak mod'lara şikayet etmişti,sanırım o arkadas bu..

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImPlayer

quote:

quote:

problem ne

Bencede problem nedir

DUN İŞİM YOKTU BIRAZ FORUMA GIREYIM DEDIM... BI KAC RESIM KOYMUSLAR RESMI KOYANDA KOXP CUNUN BIRI... BU ADAM BASKASI ILE DALGA GECMEK ICIN O RESIMLERI KOYMUS... BENDE SEN BASKASINA BAKIP GULECEGINE KENDI HALINE BAK, OTUR AGLA PİS KOXPER DEDIM VE GITTI....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şahsa hakaret yasak !
  • BENIM TEK AMACIM BI FORUMA GIRIP WAKIT GECIRMEKTI ... BU FORUMA GIRDIM DOGRULARI SOYLEDIM

EEE BOSUNA DEMEMISLER " DOGRU SOYLEYENI 9 FORUMDAN KOWARLARMIS "DİE
    DEMEKKI YAPMISIZ BI HATA BU FORUMA UYE OLMAKLA...
  • quote:

BENIM TEK AMACIM BI FORUMA GIRIP WAKIT GECIRMEKTI ... BU FORUMA GIRDIM DOGRULARI SOYLEDIM

4 gün bekle uzatma konuyu şahsa hakaret etmişsin banını süresiz yapabilirler
  • Ben sniper_town ,banlanınca artık bu ıd le gırıom hiçte bısı yazmıom yıne banlarlar dıe adam sapık sapık şeyler yazmzıs ben .. lı kufur ettım 6 gun banlaşmıs yazıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: moltres

quote:

BENIM TEK AMACIM BI FORUMA GIRIP WAKIT GECIRMEKTI ... BU FORUMA GIRDIM DOGRULARI SOYLEDIM

4 gün bekle uzatma konuyu şahsa hakaret etmişsin banını süresiz yapabilirler

WAKIT KAYBETMEDEN YAPSINLAR BENCE..... SEN KENDINE BAK PİS KOXPER AYZDIM FAKAT SONUNDA " :P " SOYLE BISEY WARDI VE SOYLEMEDIGIM 1 CUMLE WARDI ... " SEN HIC EMEĞE SAYGI " DİE BIRSEY DUYDUN MU ? DEDIM ... HAKSIZ MIYIM SIZCE... HAKSIZ İSEM HAKSIZSIN DIYIN BANA BENDE UZATMAYAYIM vE HAKSIZ ISEM 4 DEGIL 44 GUN BEKLEYEYIMMM

• quote:

Orjinalden alıntı: Damage_King

Ben sniper_town ,banlanınca artık bu ıd le gırıom hiçte bısı yazmıom yıne banlarlar dıe adam sapık sapık şeyler yazmzıs ben .. lı kufur ettım 6 gun banlaşmıs yazıo

SENDE MI DOĞRU SÖYLEDİN.... YALAN SOYLEMEYI DENE ... O ZAMAN BANLANMASSIN...
  • Arkadaşlar DeathBOdies benim Forumdan ayrı kalamadım o deathbodies deil o benim.Yanlış bilgi vermeyin modlara sora süresiz yaparlar cezamı.3 gün kaldı sabır ediom
  • quote:

Orjinalden alıntı: _istanbul_

Arkadaşlar DeathBOdies benim Forumdan ayrı kalamadım o deathbodies deil o benim.Yanlış bilgi vermeyin modlara sora süresiz yaparlar cezamı.3 gün kaldı sabır ediom

GECMIS OLSUN KARDES... BENDE BAN YEDIM SENIN GIBI DUN GECE YEDIM BEN DAHA 3,5 GUNUM WAR ... BEN " LegendSReturnS " ...
  • Forumda terbiyesizlik yapıp, bir de bilmiyormuş gibi burada "doğruları söyledim, o yüzden banlandım" demek yeni moda oldu sanırım.

LegendSReturnS nickli üyeliğin, forumda kısaltma küfür kullandığın için 4 gün ceza almıştı ancak fake üyelik aldığın için ceza 10 güne çıkarıldı. Fake üyelik almaya devam ettiğin takdirde sınırsıza çevrilecektir.

Umarım bir daha yalanlarınızla üyeleri kandırmaya çalışmazsınız.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.