BU FORUMDA DOĞRULARI KONUŞMAK YASAK DEMEKKİ...SÖYLEYİNCE BANLANIYORUZ...BI DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE FORUMA ÜYE OLDUM DEMEKKİ BOŞUNA İMİŞ...
quote:
Orjinalden alıntı: Bunasılişanlamadım
BU FORUMDA DOĞRULARI KONUŞMAK YASAK DEMEKKİ...SÖYLEYİNCE BANLANIYORUZ...BI DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE FORUMA ÜYE OLDUM DEMEKKİ BOŞUNA İMİŞ...
problem ne
quote:
Orjinalden alıntı: bigknife
quote:
problem ne
Bencede problem nedir
quote:
quote:
problem ne
o deahtbodies adam dogruları söyledi ve banlandı!
Dün akşam bir arkadaş forumu kirletenleri topic acarak mod'lara şikayet etmişti,sanırım o arkadas bu..
quote:
Orjinalden alıntı: HaNdSoMe___
Dün akşam bir arkadaş forumu kirletenleri topic acarak mod'lara şikayet etmişti,sanırım o arkadas bu..
+1
quote:
Orjinalden alıntı: ImPlayer
quote:
quote:
problem ne
Bencede problem nedir
DUN İŞİM YOKTU BIRAZ FORUMA GIREYIM DEDIM... BI KAC RESIM KOYMUSLAR RESMI KOYANDA KOXP CUNUN BIRI... BU ADAM BASKASI ILE DALGA GECMEK ICIN O RESIMLERI KOYMUS... BENDE SEN BASKASINA BAKIP GULECEGINE KENDI HALINE BAK, OTUR AGLA PİS KOXPER DEDIM VE GITTI....
Ben sniper_town ,banlanınca artık bu ıd le gırıom hiçte bısı yazmıom yıne banlarlar dıe adam sapık sapık şeyler yazmzıs ben .. lı kufur ettım 6 gun banlaşmıs yazıo
quote:
Orjinalden alıntı: moltres
quote:
BENIM TEK AMACIM BI FORUMA GIRIP WAKIT GECIRMEKTI ... BU FORUMA GIRDIM DOGRULARI SOYLEDIM
EEE BOSUNA DEMEMISLER " DOGRU SOYLEYENI 9 FORUMDAN KOWARLARMIS "DİE DEMEKKI YAPMISIZ BI HATA BU FORUMA UYE OLMAKLA...
WAKIT KAYBETMEDEN YAPSINLAR BENCE..... SEN KENDINE BAK PİS KOXPER AYZDIM FAKAT SONUNDA " :P " SOYLE BISEY WARDI VE SOYLEMEDIGIM 1 CUMLE WARDI ... " SEN HIC EMEĞE SAYGI " DİE BIRSEY DUYDUN MU ? DEDIM ... HAKSIZ MIYIM SIZCE... HAKSIZ İSEM HAKSIZSIN DIYIN BANA BENDE UZATMAYAYIM vE HAKSIZ ISEM 4 DEGIL 44 GUN BEKLEYEYIMMM
quote:
Orjinalden alıntı: Damage_King
Ben sniper_town ,banlanınca artık bu ıd le gırıom hiçte bısı yazmıom yıne banlarlar dıe adam sapık sapık şeyler yazmzıs ben .. lı kufur ettım 6 gun banlaşmıs yazıo
SENDE MI DOĞRU SÖYLEDİN.... YALAN SOYLEMEYI DENE ... O ZAMAN BANLANMASSIN...
Arkadaşlar DeathBOdies benim Forumdan ayrı kalamadım o deathbodies deil o benim.Yanlış bilgi vermeyin modlara sora süresiz yaparlar cezamı.3 gün kaldı sabır ediom
quote:
Orjinalden alıntı: _istanbul_
Arkadaşlar DeathBOdies benim Forumdan ayrı kalamadım o deathbodies deil o benim.Yanlış bilgi vermeyin modlara sora süresiz yaparlar cezamı.3 gün kaldı sabır ediom
GECMIS OLSUN KARDES... BENDE BAN YEDIM SENIN GIBI DUN GECE YEDIM BEN DAHA 3,5 GUNUM WAR ... BEN " LegendSReturnS " ...
Forumda terbiyesizlik yapıp, bir de bilmiyormuş gibi burada "doğruları söyledim, o yüzden banlandım" demek yeni moda oldu sanırım.
LegendSReturnS nickli üyeliğin, forumda kısaltma küfür kullandığın için 4 gün ceza almıştı ancak fake üyelik aldığın için ceza 10 güne çıkarıldı. Fake üyelik almaya devam ettiğin takdirde sınırsıza çevrilecektir.
Umarım bir daha yalanlarınızla üyeleri kandırmaya çalışmazsınız.
İyi forumlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme