Şimdi Ara

Forumda Siyaset Tartışmak Neden Yasak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz bu ülkede internette bile birşeyler tartışamayacaksak paylaşamayacaksak fikir alışverişi yapamayacaksak nerde yapacaz bazı şeylerin tartışılması bu ülkenin yararına değilmi neden susturuluyoruz anlamış değilim yani foruma baskı yapan nedenlerden bahsediyorum mesela neden??

• Serbest olsa forumun halini düşünemiyorum adam akıllı siyaset yapacak insan çok az ortalıkta o kadar boş laf söyleyen babasından duyup gelip forumda siyaset biliyorum diye gezinen çok kişi var ki bence böyle iyi.
  • Siyasetten anlayan yada anlamayan, bilen yada bilmeyen, seviyeli yada seviyesiz herkes tartışmanın içine giriyor ve sonrada her tartışmasın sonu kapanan konu oluyor. Siyasetin yasak olduğuna seviniyorum. Siyaset konuşulan başka konular var. Orada insanlar görüşlerini dile getirebilirler...
  • seviyesiz, bilgisiz, saygısız insanlar yüzünden,
    biyerden sonra konu amacı dışına çıkıyo kavga küfür
  • Daha iyi bi uygulama bence de bu forumda siyasetin olmaması..Tabi yine yapılıyor fakat dozajını kaçırmadan bazı şeylerin... Neticesinde burası 'Donanımhaber' Her türlü tipi bulabilirsin..Siyaset yapmak isteyen hiç zorlanmadan bu tür uygulamalara izin veren onlarca,yüzlerce forum bulabileceklerdir..

Dipnot:

Siyaset tartışmanın yasak olduğu bir forumda nasıl bir siyasi partinin reklamı alınır o da muamma doğrusu gerçi ama geçelim artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: boRa.

Biz bu ülkede internette bile birşeyler tartışamayacaksak paylaşamayacaksak fikir alışverişi yapamayacaksak nerde yapacaz bazı şeylerin tartışılması bu ülkenin yararına değilmi neden susturuluyoruz anlamış değilim yani foruma baskı yapan nedenlerden bahsediyorum mesela neden??

formun kuralını okumadınızmı?siyasinin tartışıldığı seviyesiz siteler var oraya girip siyaseti tartışabilirsiniz,siyaset kelimesinden nefret ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 16 Ocak 2009; 5:39:16 >
  • musAKka
    Forum kuralları belirli tecrübeler sonucunda yapılandırılmıştır ve halen de yapılandırılmaya devam ediyordur. Din ve siyaset konusundaki bu katı kuralların sebebi de önceden yaşanmış olan olaylardır. Siz her ne kadar "Eğer Dini konuları taşlamak isteyen olursa forumdan uzaklaştırırsınız olur biter" desenizde, bu tür konular yüzünden zamanında birçok değerli üye forumdan uzaklaştırılmak durumunda kaldı. Hem de bu kişilerin büyük kısmı forumda oldukça paylaşım yapmış, son derece saygılı kişilerdi. Ancak söz konusu din ve siyaset olduğu zaman insanlar bu bilinçle hareket edemiyorlar, düşüncelerini savunmak adına hakaretler, küfürler edebiliyorlar. Ayrıca din içerikli konularda kullanıcıların diğer kişileri yanlış yönlendirebilmesi de bambaşka bir problemdir. Bu yüzden bu tür konuların forumda konuşulup tartışılmasını istemiyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.