Şimdi Ara

Bu Forumdaki Bütün Arkadaşlara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle sennheiser cx 300 alan kullanan inceleyen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum... 2 aydır uzun incelemelerimden sonra bende cx 300 almaya karar verdim. bazı arkadaşlar sayesinde digitaldelisi arkadaşdan dün gece kulaklık sipariş ettim. 2 aya kadar sennheiser in cx 300 modeli olduğunu bilmiyodum. sony, philips falan kullandım çok para harcadım. bu forumda beni aydınlatan insanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. herkeze iyi çalışmalar

• aynı teşekkürden benimde etmem lazım, bende 10 gün önce aldım bi tane :)
  • abi sen memnunmusun 10 gündür kullanıyomuşsun ipod video da nasıl gider
  • ya daha yorum yapacak konuma gelemedim çünkü çakma sony ile dinliyorum ama 10 gün sonra amerikadan sipariş ettiğim cowon d2 elimde olacak ve ben heyecan ile o günü bekliyorum :)
  • cowon almayı bende düşünüyorum aldıktan sonra bi inceleyip yazarsan sevinirim
  • bende yazarım inşallah ama forumda onlarca kişi zaten yazmış ve nerdeyse bi kişiden bile kötü yorum yok, herkes nekadar muhteşem bi alet olduğundan bahsediyor, inşallah öyle çıkar...
  • eğer sennheiser cx300 alıcaksanız digidelisi inden alabilirsiniz
    güvenli bi arkadaş ben dün sipariş verdim muhtemelen yarın elimde olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdan Çok Değerli Bir İstek
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kim bu digidelisi arkadaşımız?
  • dur bakalım, ürün eline bi ulaşsın bi kontrol et sonra tavsiye et satıcıyı...
  • pardon digitaldelisi arkadaş güvüenirli alın yarın gelsin saatleri sayıyorum valla
  • kim bu dijital?
    kaçtan veriyo?
    garanti varmıymış?
  • valla amerikadan alıyomuş 45 ytl artı kargo alanlar memnunmuş
  • bende iki adet aldim digitaldelisinden.. ürünler orijinal ve cok güzel paketleyip yolluyo.. ben kefilim, keske her satici onun gibi olsa
  • Drynhwyl bakalım dün sipariş ettim ipod video da kullanıcam beni tatmin edermi
  • inViSiBlE KiD dostum sanırım bu zamana kadar iPod'unu kendi kulaklığı ile kullandın.Bu durumda aklında CX300'den memnun kalmam diye bi düşünce kalmasın.Her ne kadar ilk tanışmanızda alışamasan da kısa zamanda çok hoşuna gideceğinden eminim.Zaten iPod Video da kaliteli sesi olan bi alet.Yalnız kulaklık eline geçince öncelikle EQ ayalarını bir gözden geçir derim ben.Şahsen ilk denememde neredeyse ağlıcaktım bu mu CX300 diye.Meğersem EQ ayarlarım yanlışmış.Düzelttikten sonra her şey güzel oldu.Şimdi hiçbir problem yok.Hayırlı olsun diyorum...
  • nicki ne?
    para biriktirip bizde mi alsak!
    alan memnunsa bizde memnum kalırıs..
    peki ya sorun çıkması durumunda.?.

bir de şey diycektim. EQ ayarları nası olursa dengeli ses gelir herhangi bir kulaklıktan? ortalama bir kulaklıktan yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abisi1 -- 19 Haziran 2007; 16:35:52 >
  • abisi1 dostum EQ ayarları tamamen sana kalmış bi durum.Sen bassı çok sewersin we köklersin başka biri tizleri daha çok sewer onları kökler.Tamamen senin zewkine bağlı.Ben CX300 aldığımda EQ ayarlarımda tiz bass mid hepsi de son sewiyelere yakındı çünkü MX400 kullanıodum we bu kulaklık buna rağmen istediğim sesleri weremiodu.CX300 ü ilk kullandığımda ağlıcak gibi olmamın da sebebi bu.Bass son sewiyede olduğundan ses çok boğuk geliodu tizler de son sewiyede olduğundan çok cıstak sesleri geliodu.Kısacası ses benim istediğim gibi diildi.Sonra bu sewiyeleri istediğim sesi alana kadar değiştirdim.Tabi bu ayarları yapabilmen için mp3 playerinin eq ayarları olması lazım(preset eq lar dışında)

Bu arada 45 ytl+kargo ii fiyat.Biriktirebiliosan hiç durma derim
  • evet. çok iyi fiyat. kafadan 20ytl daha ucus.
  • @digitaldelisi çok güvenilir bir arkadaş.Ürünleri %100 orijinal.Epey referansı var zaten
  • slm arkadaşlar ben heavy metal hard rock dinliyorum ipod da hangi EQ seçsem iyi olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.