Arkadaşlar geometrimin ilk yazılısı 22 bugün 11.05te yazılıya giricem dua edebilirseniz çok sevinirim gerçekten bu yazılı benim için çok önemli not- gidip çalış böyle olmaz demeyn ciddi biçimde çalıştım.
11e doğru bu konuyu yukarı taşıyabilecek biri olursa çok sevinirm teşekkür ederim
benim ilk yazılım 30 bende gircem yazılıya banada dua edin ii geceler aeolun
Allah zihin açıklığı versin.. hep demek istemişimdir.
quote:
Orjinalden alıntı: #Tuna#
Arkadaşlar geometrimin ilk yazılısı 22 bugün 11.05te yazılıya giricem dua edebilirseniz çok sevinirim gerçekten bu yazılı benim için çok önemli not- gidip çalış böyle olmaz demeyn ciddi biçimde çalıştım.
11e doğru bu konuyu yukarı taşıyabilecek biri olursa çok sevinirm teşekkür ederim
arkadaş duanın gizlisi makbuldur.alenen herkesden dua yardımı isterseniz gerici yobaz olursun.formda her türlü inanca sahip arkadaşlar var.pm ile yardım istesen daha iyi olur düşüncesindeyim
Çok teşekkür ederim dün forumdan çıktıktan snra 1-2 test daha çözdüm umarım iyi bişeyler alıcam 11.05
Allah zihin açıklığı versin,umarım istediğini almış bir şekilde çıkarsın sınavdan.
Allah Hepinizden Razı Olsun
Başarılar dualarım sizinle.
Rabbim zihin açıklığı versin arkadaşlar..Çalışmışsınız belli ki..Hadi bakalım..Allah utandırmasın..
Allah zihin açıklığı versin,
kolaylaştırsın zorlaştırmasın,
İnşaallah 100 alırsın,milletimizin sizler gibi duanın önemini bilen gençlere ihtiyacı var,
çalışkan olmak şartıyla tabiii...
Dualarım seninle
Kolay gelsin dostum, Allah yardımcın olsun.
Kağıdı aldı eline sorulara bakıyor şuan Dualarımız seninle ...
kolay gelsin inşallah kurtarırsın notunu bol şanslar