quote:Orijinalden alıntı: KaPTaN Xdolasırken buldumquote:Orjinalden alıntı: kaptan lux dolasırken buldum
quote:Orijinalden alıntı: _PUNİSHER_quote:Orjinalden alıntı: kaptan lux dolasırken buldum Alıntıları Göster quote:dolasirken buldum aynen bir oyunla ilgili bilgi araken gooooglede burda buldum kendimi
quote:Orijinalden alıntı: NoT1mPoSS1bLequote:dolasirken buldum aynen bir oyunla ilgili bilgi araken gooooglede burda buldum kendimiAlıntıları Göster bana kafkef önerdi
quote:Orijinalden alıntı: crazy_07bana kafkef önerdiAlıntıları Göster Gereksiz bi konu olmuş:S Ama hetfield abimden görmüştüm bu forumu bende...
quote:Orijinalden alıntı: lars ulrıchGereksiz bi konu olmuş:S Ama hetfield abimden görmüştüm bu forumu bende...Alıntıları Göster takılacağım forumları big-boards söyler bana genelde Mesela DH bunlardan biri
quote:Orijinalden alıntı: T cetvelitakılacağım forumları big-boards söyler bana genelde Mesela DH bunlardan biriAlıntıları Göster benim araba çok ses yapıyordu. goolgeda sorunu arattırdım baktım dh güzel bir yer hemen üye oldun kimseden tavsiye almadım.
quote:Orijinalden alıntı: E.A.K.Kbenim araba çok ses yapıyordu. goolgeda sorunu arattırdım baktım dh güzel bir yer hemen üye oldun kimseden tavsiye almadım.Alıntıları Göster google araştırma yaparken bi baktım güzel bi site hemen üye oldum birdaha ayrılamıyorum
quote:Orijinalden alıntı: profuzmangoogle araştırma yaparken bi baktım güzel bi site hemen üye oldum birdaha ayrılamıyorumAlıntıları Göster Google önerdi.