Şimdi Ara

Bu forumun en efsane repliği? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
34
Favori
11.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • has ve has dh repligidir kimse de yazmamis
    biri büyük harfle punto 7 ile F veya P yazardi, devami FAKE veya PHOTOSHOP olarak gelirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedıdır kedı, kasayı yan yatır, no ss no guven en eskı ve en ıyılerdendır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

2005 ten beri bu forumlardayım 2007 de üye olmak geldi aklıma
    Bir çok replik gördüm ama bence en komiği, Adam Haklı Beyler burdan mı doğdu yoksa başka bir forumdan mı çalındı bilemiyorum

Adam haklı beyler

İnsanı ikilemde de bırakıyor acaba gerçekten beni haklı buluyor mu yoksa dalga mı geçiyor

bilir ve ölür
    açılın ben doktorum.
    açmayın beyler dedeler
    adam haklı beyler
    admin, bakar mısın
    admin misin
    aferin genç
    ağzına kürekle vur
    -ahmet abi 1şey kalmadı zaten. -parasını vericem.
    alın bunu dışarı
    AMD al
    anladık replik biliyorsun
    artiz ne arar la bazarda
    bağcılara git
    bak arkadaşım, seni uzun zamandır takip ediyorum, neden böyle saçma başlıklar açıyorsun bilmiyorum ama bence böyle başlıklar açmayı birak.
    balgam at
    yüzüne balgam at
    başlık sakat
    bazı hatalar var lütfen düzeltin -hata falan yok
    beline pilot kalem sapla
    beni tanıdılar, siz kaçın.
    beyin bedava
    bi şarkı vardı ama hiç dinlemedim çok güzeldi
    bir gün sedat abi herkes olacak
    bir şarkı arıyorum böyle ritimli çok güzel bi şarkıydı bana onu bulabilir misiniz ?
    biz kalkalım o zaman.
    boynuna pilot kalem sapla
    boynunu kır çöpe at
    bu konu 3827497823984823 defa verildi
    bu konu tutar
    bu yaptığun çok onur kırıcı bir hareket
    cool story bro
    çoh iyi oldu çoh da güzel iyi oldu taam mı
    çekilişe katılmak istiyorum
    çekilişle ... veriyorum
    dh premium alırsan görebilirsin listesini veriyolar.
    diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık
    dj misin?
    em orayı
    fırınla geçer
    filiz sevişelimmi
    format at geçer
    forum silinebilir
    forumda gergin dakikalar
    gideri var
    güldürdün lan anten
    hacu
    hadi gidin ve bir ... daha alın
    hele bi otur soluklan yeğen
    herkese benden çay
    ibretlık paylaşım
    intel al-amd al
    kangal alır
    kasayı yan yatır
    kedidir kedi
    kedidir o kedi
    konu buram buram ban kokuyor
    konuyu açabilir misin?
    korsan mı ? -yok crysis
    kumanda mısın?
    mahsülü topla kaç.
    merhaba........iyi geceler
    merhaba ben mesut çevik
    mesajım bulunsun
    montla z*ç
    napak inanak mı kanka
    nefes alsın yeter
    no ss no güven
    o zaman neden konu açıyon lan hiç
    oğlum disko mu burası?
    oğlum olsan kimlik çıkartmam
    oh rly?
    ok
    okuyom ben yaaa
    oldu biz kalkalım
    olur böyle vakalar...
    ona bu yaptığının onur kırıcı olduğunu söyle
    oolum bi susar mısın ha!
    osur kaç
    otogardan yazıyorum
    ölü taklidi yapın gider beyler
    özet geç
    paylaşım için teşekkürler teraziye tıkladım
    replik ne arar la dh'de
    saçına sperm sür
    sakin ol şampiyon
    sana puanım 9 kanka
    selamın aleyküm beyler xyz var dediler geldik
    seni bulacam olum
    seni gebertirim
    senin beynini kuşa taksak kuş uçmaz
    serin hikaye birader
    servis kaldır
    sınıfa takla atarak gir
    siz kaçın ben oyalarım
    suda batmazsın
    şeriat sucuğu-cumhuriyet sucuğu
    şimdi amcalara pipini göster
    şu an tek elle yazıyorum
    takam kafana
    tamam.
    tamam, dağılın
    tamam vurmayın, öldü
    vay babayın kemüğüne
    verildi
    verseler parçalarsın ama
    xxx le xxx i toplayın xx yapar xx den xx i çıkarın 40 ve mhp nin 40. yıl dönümü
    yalaaan yalan söylüyorsun, anlamazlar üzerler seni, berduş olursun, acından ölürsün. sanatçı olma savaşçı ol, ezilme ez.
    yapma Volkannnn yapma bunu
    yaş kaç
    yemek siparişi ver
    yerden yazıyorum
    yine mi bamya
    you rock
    your eyes are amazing
    yumruğunla öldür
    Yav he he
    sen bilirkişi misin?
    Çıkart masaya vur
    Shaggy ölmüş beyler :(

• legendry vardı bence efsane oydu forumun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~

Kasayı yan yatır

aynen bu forumu bu hale getiren bu replik herşey kasanın yan yatırılması tavsiyesiyle başladı daha sonrada koptu
    ve İnci gibi makaraya döndü :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

kusura bakmayında cool story bro 9gag sitesine ait bir laftır. ayrıca "no ss no güven" aynı şekilde 9gag'dan esinlenilmiş diye düşünüyorum çünkü orda "pics or didn't happen" denir. ekşi sözlükten "gülerken sandalyeden düştüm" lafı gözüme geldi diğer çoğu şeyde inci'de gördüğüm şeyler. her yerden bişeyler alınıp konulmuş buraya.

Donanım haber Forumu 11-12 senelik bir forum.İnci ne kadarlık ?
    İncinin en büyük numarası Baykuş buranın be asıl siz neyin kafasındasınız.Daha baykuş bizimken burda konuşmaya gerek yok.
    Hatta efsane konulardan cıkmıştır zaten bu replikler Kasayı yan yatır benn full karizma gezen bir insanım daha 100 lercesi.
    İllaki inciden çıkıp buraya gelende vardır ama DH>İNCİ

• takam kafana
  • ona küçük süprizler yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

quote:

kusura bakmayında cool story bro 9gag sitesine ait bir laftır. ayrıca "no ss no güven" aynı şekilde 9gag'dan esinlenilmiş diye düşünüyorum çünkü orda "pics or didn't happen" denir. ekşi sözlükten "gülerken sandalyeden düştüm" lafı gözüme geldi diğer çoğu şeyde inci'de gördüğüm şeyler. her yerden bişeyler alınıp konulmuş buraya.

İncinin en büyük numarası Baykuş buranın be asıl siz neyin kafasındasınız.Daha baykuş bizimken burda konuşmaya gerek yok.
    Hatta efsane konulardan cıkmıştır zaten bu replikler Kasayı yan yatır benn full karizma gezen bir insanım daha 100 lercesi.

dh 12 senelik forum ama 9gag 4 yıllık ee yani 9gag mı dh'den çalıntı yapıyo yani ekşi sözlükte 13 yıllık bi oluşum "sandalyeden düştüm" lafını ordan almışsınız o belli. 9gag'dan çaldığınız "cool story bro" ve esinlenip çıkardığınız "no ss no güven" > pics or didn't happen lafları var. bu kadar çalıntıdan sonra kalkıpta inci bizden çalıyo demen komik oluyo ayrıca baykuşu kullanıyosa nolmuş dh anlamadım artık kisme kullanamaz mı yani? böyle saçma bi mantık kurucaksak o zaman dh'de mimar sinan üniversitesinden çalmış diyelim ayrıca dikkatimi çeken bişey var 9gag ve ekşi ile ilgili söylediklerime cevap vermedn sadece inciye yükleniyosun bu da herşeyi belli ediyo inciyle ilgili bazı sıkıntılarınız var sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 12 Haziran 2012; 15:36:54 >

• Ben hep çoğu İnci den sanardım
  • 14 Yasindayim herseyin farkindayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 12 Haziran 2012; 18:17:42 >
  • Mağara sıcak mıydı
     Bu forumun en efsane repliği?

Bu forumun en efsane repliği?

Ayıp ayıp bir de dh li olucaksınız

• quote:

quote:

quote:

dh 12 senelik forum ama 9gag 4 yıllık ee yani 9gag mı dh'den çalıntı yapıyo yani ekşi sözlükte 13 yıllık bi oluşum "sandalyeden düştüm" lafını ordan almışsınız o belli. 9gag'dan çaldığınız "cool story bro" ve esinlenip çıkardığınız "no ss no güven" > pics or didn't happen lafları var. bu kadar çalıntıdan sonra kalkıpta inci bizden çalıyo demen komik oluyo ayrıca baykuşu kullanıyosa nolmuş dh anlamadım artık kisme kullanamaz mı yani? böyle saçma bi mantık kurucaksak o zaman dh'de mimar sinan üniversitesinden çalmış diyelim ayrıca dikkatimi çeken bişey var 9gag ve ekşi ile ilgili söylediklerime cevap vermedn sadece inciye yükleniyosun bu da herşeyi belli ediyo inciyle ilgili bazı sıkıntılarınız var sanki

Adam no ss no guven lafinida 9gag denen yeniyetme siteye mal etti. ayrica kimse baykusu kullanma demiyor zaten. fakat gecenlerde tekrar populer olan baykus resminin uzerindeki napak kanka inanak mi yazili sey dhden cikmadir. milletin bilip bilmeden su surdan geliyor bu burdan geliyor demesi biraz komik geliyor. yoksa al baykus simgesini sirket kur kim karisir. ayrica sandalyeden dustum dhye mal edilebilecek bir replik degildir. daha dogrusu replik bile degildir. dunyada herkes kullanir o lafi. he ayrica 9gag 4chan ozentisi bir yerdir ve o pics or ddnt happen lafi oraya 4chandan gecmistir.

bilmeden konusmayalim lutfen

ekleme: herkes 7_bilir_ve_olur repligini yanlis yazar. o webcam acan cocugun nicki "seven" di sonradan 7 yapmaya basladilar. bi de tum sayfalari inceleyemedim ama bele degil boyuna saplaniyor o pilot kalem. en azindam ben oyle hatirliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow-YB -- 13 Haziran 2012; 1:29:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

quote:

quote:

quote:

Adam no ss no guven lafinida 9gag denen yeniyetme siteye mal etti. ayrica kimse baykusu kullanma demiyor zaten. fakat gecenlerde tekrar populer olan baykus resminin uzerindeki napak kanka inanak mi yazili sey dhden cikmadir. milletin bilip bilmeden su surdan geliyor bu burdan geliyor demesi biraz komik geliyor. yoksa al baykus simgesini sirket kur kim karisir. ayrica sandalyeden dustum dhye mal edilebilecek bir replik degildir. daha dogrusu replik bile degildir. dunyada herkes kullanir o lafi. he ayrica 9gag 4chan ozentisi bir yerdir ve o pics or ddnt happen lafi oraya 4chandan gecmistir.

bilmeden konusmayalim lutfen

ekleme: herkes 7_bilir_ve_olur repligini yanlis yazar. o webcam acan cocugun nicki "seven" di sonradan 7 yapmaya basladilar. bi de tum sayfalari inceleyemedim ama bele degil boyuna saplaniyor o pilot kalem. en azindam ben oyle hatirliyorum

9gag 4chandan çalmıştır peki haklısındır bunu tartışmıyoruz burda nihayetinde laf DH'ye ait değil olay bu konuyu saptırıyosun. şöyle düzeltiyim o zaman DH 4chan'den çaldı. oldu mu şimdi? inci sözlükte zaten 4chan'den özenip kurulan bir site ben burda inci ekşi veya 9gag orjinal demiyorum. Ama öyle bir konuşuyosunuz ki sanki her site DH'den çalmış gibi söylemeniz komik çünkü ordaki çoğu replik DH'ye ait değil bunu tekrar ve tekrar söylüyorum. elbette DH'ye aitlerde vardır. daha da mesaj yazmıyım bu konu bi yere varmaz. seviyeli tartışma için sağolun

•  Bu forumun en efsane repliği?
  • Yazildi mi bilmiom ama bi de diego dur Allahini seversen zaten ortalik karisik. Vardi

• +tipim nasıl
    -perde güzelmiş

sazan.avi

mesaj bulunsun

moonwalk yaparak gir

konuşuyorsan git seviş bence

genemi adana

nediyon sen benim amca oğulları mermiye kafa atıyo

b*k atsan yapışmaz

sedat peker amcam böle bişey vardı galiba

full karizma geziyom

bordo klavyeliler

yaların ,yutarın ,parçaların ,atomlarına ayırırın ...
  • Replik olmasada bi aralar Sedat Abi vardı.Şimdi unutuldu adı bile geçmiyor
  • altını şer inci ker

• kasayı yan yatır tabikide...hala kullanırım faal olarak...hatta biraz önce çalıştığım şirkette bilgi işlemdeki bilgisayar bi programa girmiyormuş kasayı yan yatır dedim adama anlamadı...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.