quote:Orijinalden alıntı: Eswedas abi bnm kafamı keip yapın lteletabilere bile koyablrrsinz abi yeter ki tanısınlar beni
quote:Orijinalden alıntı: ^^miHARBİ^^ Konu dışına bayılıyorum ya.Poşetin içinde vitrine asılmış cocuktan sonra yeni bir idol olma yolunda ilerliyor bu konu
quote:Orijinalden alıntı: d4rkston3 quote:Orijinalden alıntı: ^^miHARBİ^^ Konu dışına bayılıyorum ya.Poşetin içinde vitrine asılmış cocuktan sonra yeni bir idol olma yolunda ilerliyor bu konu uahauhuauhauhaD:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
quote:Orijinalden alıntı: teknikkonular Bu da benden romantik takıldım... kaşlar da mı romantik takılmış
quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt quote:Orijinalden alıntı: teknikkonular Bu da benden romantik takıldım... kaşlar da mı romantik takılmış Kaşlar o bakışları tamamlıyor
quote:Orijinalden alıntı: T0rNaDo quote:Orijinalden alıntı: Wizzyy Anammmm sedat abinin kafayı kesmiş ya la bu
quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt quote:Orijinalden alıntı: teknikkonular Bu da benden romantik takıldım... kaşlar da mı romantik takılmış Romantik kaş