Şimdi Ara

bu fotoyu nasıl çekebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semi71 -- 4 Eylül 2013; 18:48:57 >

• bence bunu deneyerek öğrenmen gerekir desaturate-overlay ayarı ile burn tool,dodge tool,sponge tool kullanarak filtre ekelyip etksinin düşürerek vibrance saturation ayarını düşürerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Dragonite -- 24 Şubat 2013; 23:36:04 >
  • hdr
  • y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semi71 -- 4 Eylül 2013; 18:48:07 >
  • bulutları bu denli makinada almaya kalkarsan yolu karanlık çıkartırsın ayn şekilde yolu almaya kalksan bulutlar belirsiz olur. bu tarz fotoğraflarda HDR çekim ile buna yakın olmasada tüm ortamın ambiansını verebilecek kareler çekebilirsin.

yada normal olması gerektiği değerde fotoğrafı çekip daha sonra ps ile üzeirne oynamalar yapılarakta bu sonucu elde edebilirsin. fotoğrafta neler yapılmış anladığım kadarıyla bende aktarayım.

burn tool ile bulutlar dahada belirginleştirilmiş. aynı şekilde zeminede uygulanmış anladığım kadarıyla. kimi bölgelere sponge toot ile saturation verilmiş. bide sanki hafif olarak mavi bi ton var fotoğrata. ben öyle hissettim en azından bunuda color balance vesaire araçlarla yapabilirsin.
  • geniş açı lens ile yüksek f değerleri kullanırsan buna benzer kareler eline ham olarak ulaşacaktır. zoomu da olabildiğince düşük tutmak daha da yardımcı olur.

ayrıca tam pozlama ya da biraz fazla pozlama ile renkler biraz daha baskın hale gelebilir. fazla garip bir fotoğraf gibi gelmedi bana esasında.
  • ligtroom... Tek başına yeter... dh sergiledi resimlerine bak bence benzer..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gölgede nasıl resim çekilir?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semi71 -- 4 Eylül 2013; 18:48:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.